Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Eurovision 2020: Ascultă cele 5 piese propuse pentru a reprezenta România INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
Roxen (2019)Roxen va reprezenta România la Eurovision 2020 - Află-i povestea! INFO CONCERT:
Summer Well 2020

Antarctica

Următoarele evenimente cu Antarctica

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Antarctica

Delia/Antarctica

Antarctica și raku au lansat clipul "Singurătate Urbană" - VIDEOCLIP

Antarctica și raku au colaborat pentru o piesă numită "Singurătate Urbană", iar videoclipul acesteia poate fi vizionat pe InfoMusic.

Antarctica şi raku lansează un nou videoclip - TEASER

Antarctica se pregăteşte de lansarea unui nou videoclip la piesa "Singuratate Urbană", o colaborare cu raku. Urmăreşte teaser-ul clipului pe InfoMusic.

Antarctica - Interviu InfoMusic

Antarctica și Aeon Blank vor concerta la MȚR pe 30 noiembrie

Antarctica și Aeon Blank vor cânta împreună pe scena Clubul Țăranului din București pe data de 30 noiembrie, cu începere de la ora 21:30. Cele 2 trupe ai colaborat recent la single-ul "A Perfect Day To Fly". Cu ocazia cântării din MȚR, melodia va putea fi ascultată live pentru prima dată.

Secventa din clipul Antarctica - IYHSHON

Antarctica a lansat clipul “IYHSHON” - VIDEOCLIP

Trupa Antarctica a lansat videoclipul melodiei “IYHSHON” (acronimul Is Your Heart So Hard Or Nonexistent) în urma unui concert susținut pe 5 octombrie la Clubul Ţăranului. Cel de-al doilea clip din cariera formației poate fi urmărit pe InfoMusic.

Antarctica - Interviu InfoMusic

Destinele unor artiști s-au unit în Antarctica - VIDEO INTERVIU

Antarctica este un proiect într-o continuă metamorfoză. InfoMusic s-a întâlnit cu toată gașca și a vorbit despre noul videoclip, viitorul album la care trupa a început să lucreze, despre cum s-au intalnit, hobby-uri și multe altele.

Antarctica - IYHSHON Video

Antarctica a lansat teaser-ul clipului IYHSHON – VIDEO

Antarctica a dezvăluit un teaser al noului clip IYHSHON pe care îl puteți vedea pe InfoMusic. Trupa se pregătește să lanseze videoclipul în cadrul unui concert la Clubul Țăranului, pe 5 octombrie.

Antarctica lansare videoclip clubul taranului 5 octombrie

Antarctica lansează clipul IYHSHON în Clubul Țăranului

Trupa Antarctica se pregătește să lanseze cel de-al doilea videoclip pentru single-ul IYSHON în cadrul unui concert la Clubul Țăranului din București, pe 5 octombrie.

Antarctica - IYHSHON Video

Antarctica pentru InfoMusic: Noul clip IYHSHON va fi lansat săptămâna viitoare

Delia Opran, solista trupei Antarctica ne-a dezvăluit că peste o săptămână lansează noul videoclip IYHSHON. Artista ne-a mai povestit cum s-a ajuns la colaborarea cu Aeon Blank și de ce festivalurile sunt costisitoare și pentru artiști.

Antarctica și Aeon Blank

Antarctica și Aeon Blank au înregistrat o piesă împreună

Cei de la Antarctica au dezvăluit prin intermediul Facebook-ului că au realizat o colaborare cu formația Aeon Blank. Single-ul se intitulează A Perfect Day To Fly și va fi lansat în scurt timp.

Antarctica

Antarctica, Grimus și Dekadens cântă la B'Estfest 2012

Antarctica, Grimus și Dekadens vor concerta la ediţia din acest an a Festivalului B'Estfest. Anul acesta organizatorii au oferit publicului posibilitatea să-şi aleagă prin aplicația de Facebook Votează-ţi artistul, trupele... Continuare »

ANTARCTICA concerteaza la Madame Pogany

Antarctica, live la Madame Pogany

ANTARCTICA revine pe 17 februarie la Madame Pogany cu un concert glacial și deopotrivă încărcat de vibrații sonore calde. Alături de trupă, pe scenă va urca și Adrian Klein. „Explorers” este albumul de... Continuare »

Antarctica

Antarctica - Pase Magice (videoclip)

Antarctica a lansat aseară în clubul Control din Bucureşti albumul Explorers, primul din cariera trupei. În cadrul evenimentului a fost proiectat în premieră şi videoclipul piesei Pase Magice, pe care îl... Continuare »

Antarctica va lansa albumul Explorer in Club Control

Antarctica va lansa albumul Explorers în Club Control!

Trupa Antarctica va debuta discografic în clubul Control din Bucureşti în noaptea albă a solstiţiului de vară antarctic. Intrarea costă 10 lei/ 30 lei (CD inclus). Formaţia va lansa albumul... Continuare »

CLOSE
CLOSE