Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam Radu Palaniță castigator romanii au talentRadu Palaniță, câștigătorul "Românii au talent", concertează online de Ziua Mecanicilor Auto

Angela Gheorghiu

Următoarele evenimente cu Angela Gheorghiu

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu susține un concert online, primul de la începerea pandemiei

Angela Gheorghiu, una dintre cele mai apreciate cântărețe de operă din muzica contemporană, va susține un recital online. Acesta va fi primul concert al sopranei din ultimele luni, de la debutul pandemiei.

Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu concertează de Zilele Bucureștiului în Piața Constituției

Angela Gheorghiu va sărbători Zilele Bucureștiului printr-un concert în Piața Constituției, sub bagheta maestrului Eugene Kohn, alături de Filarmonica George Enescu și tenorul Teodor Ilincăi. Evenimentul va avea loc pe 15 septembrie și este o premieră pentru România, având la bază un concept unic, care îmbină muzica clasică cu cele mai noi elemente de tehnologie și video mapping.

Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu a lansat colindul "White Christmas" - AUDIO

Angela Gheorghiu a lansat colindul “White Christmas” de pe albumul “Guardian Angel”. Muzica si versurile sunt semnate de Irving Berlin, iar orchestratia a fost realizată de Andrei Tudor.

Angela Gheorghiu cu prilejul lansării albumului de colinde Guardian Angel

Angela Gheorghiu a lansat albumul de colinde "Guardian Angel" - Making of VIDEO

Angela Gheorghiu a lansat pe 20 noiembrie 2014, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la Teatrul Național București, albumul “Guardian Angel” ce cuprinde colinde internaționale în versiuni originale, reorchestrate special pentru vocea sopranei. Una dintre piese este cântată alături de fiica sa, Ioana Dan, iar alta cu Loredana Groza.

Angela Gheorghiu

Angela Gheorghiu lansează un nou album de colinde, "Guardian Angel"

Angela Gheorghiu revine cu un nou material discografic pentru sărbătorile de iarnă, “Guardian Angel”. Acesta este cel de-al doliea album de colinde al sopranei, după discul “O, ce veste minunată!” lansat anul trecut și premiat cu Discul de Aur.

Angela Gheorghiu a primit Discul de Aur pentru albumul "O, ce veste minunată!"

Celebra soprană Angela Gheorghiu a primit din partea casei sale de discuri, MediaPro Music, Discul de Aur pentru vânzările primului său album de colinde românești, "O, ce veste minunată!", lansat în urmă cu o lună.

Angela Gheorghiu a lansat un nou colind, "Cântec de Crăciun (Din an în an)"

Angela Gheorghiu a lansat un nou colind. "Cântec de Crăciun (Din an în an)" este extras de pe primul său album de colinde românesti, "O, ce veste minunată!". Discul conține 16 compoziții și poate fi găsit în toate magazinele de specialitate din țară, precum și în hypermarketuri, la raionul de muzică.

Angela Gheorghiu a lansat albumul de colinde românești "O, ce veste minunată!"

Angela Gheorghiu a lansat primul său album de colinde românești. Discul se numește “O, ce veste minunata!”, conține 16 compoziții și poate fi găsit în toate magazinele de specialitate din țară, precum și în hypermarketuri, la raionul de muzică.

Andreea Bocelli - Arii de operă ridicate mult peste betonul capitalei

Recenzia concertului Andrea Bocelli de la Romexpo, București. Impresii și poze cu tenorul italian, Angela Gheorghiu, Paola Sanguinetti, Cezar Ouatu, Div4s.

Poze de la concertul Andrea Bocelli la Romexpo, București

Andrea Bocelli a concertat pentru prima oară în fața publicului român pe 25 mai 2013 la Romexpo. Celebrul cântăreț a interpretat live în București cele mai îndrăgite piese din repertoriul... Continuare »

Holograf-si-Angela-Gheorghiu-nu-mai-e-timp-videoclip

Holograf feat. Angela Gheorghiu - Nu mai e timp (teaser videoclip)

Holograf se pregăteşte de lansarea albumului Love Affair, cel de-al 17 material discografic din carieră. Evenimentul va avea loc în cadrul concertului de Dragobete pe care trupa îl va susţine... Continuare »

CLOSE
CLOSE