Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Ane Brun

Ane Brun este o artistă și compozitoare din Norvegia care combină vocalul cu chitara. Muzica ei este greu de încadrat într-un singur gen muzical, cele mai bune etichete care ar putea fi puse stilului său fiind
"muzică contemporană", "folk" sau "world music".

Provenind din părinți muzicieni, Ane Brun și-a început cariera muzicală la 23 de ani și de atunci a lansat opt albume și un DVD live.

Cântăreața a făcut parte și din invitații lui Peter Gabriel pe albumul său "New Blood".

Pe data de 10 mai 2015, Ane Brun va fi prezentă la București, pentru un concert la Sala Radio.

Următoarele evenimente cu Ane Brun

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Ane Brun

Ane Brun a realizat un cover după piesa lui Tom Petty, "No Reason To Cry" - AUDIO

Ane Brun își transpune emoția în piesa de dragoste "No Reason To Cry" a regretatului Tom Petty. Coverul se regăsește pe albumul ”Leave Me Breathless”, lansat luna aceasta.

Ane Brun, emisie de dragoste la București

Ane Brun cântă despre viață, dragoste și suflet, iar pe 10 mai 2015 bucureștenii au fost martorii magiei aduse de cântecele și vocea sa suavă. Iată cum ne-am simțit la concertul Ane Brun de la Sala Radio din București.

Poze concert Ane Brun - Sala Radio 2015

Urmăriți poze de la concertul susținut de Ane Brun la Sala Radio din București pe 10 mai 2015. Cântăreața și compozitoarea norvegiană a cântat pentru prima dată în România.

TOP 5: 5 lecții despre iubire de la Ane Brun

Vă invităm să descoperiți câteva dintre lecțiile de iubire pe care le oferă Ane Brun prin cântecele sale.

Ane Brun

VIDEO: Ane Brun repetă melodii pentru primul său concert în România

Ane Brun repetă piesele din repertoriul pe care-l pregătește pentru 10 mai, zi ce va marca primul concert al artistei în România. Categoria a III-a de bilete este deja sold out, semn că Ane și chitara ei sunt așteptate cu sufletul la gură.

Ane Brun - Directions

Ane Brun lansează un videoclip coregrafic pentru piesa "Directions" în care își demonstrează versatilitatea și bucuria de a dansa.

CLOSE
CLOSE