Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Andrei Chermeleu

Următoarele evenimente cu Andrei Chermeleu

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Andrei Chermeleu

Trupa Colors In Stereo (2014)

Eurovision 2014: Colors In Stereo participă cu "Heartquake" - AUDIO

Trupa Colors In Stereo s-a înscris la Eurovision 2014 cu piesa "Heartquake", compusă de Mihai Ogășanu. Soliștii formației, Stella Anița și Andrei Chermeleu sunt foști concurenți de la Vocea României. Piesa poate fi ascultată în articol.

Stella Anița și Andrei Chermeleu (Vocea României), din nou pe scenă

Stella Anița și Andrei Chermeleu își fac prima apariție în public împreună după participarea la Vocea României, alături de colegii lor din trupa de coveruri "Colors In Stereo". Concertul va avea loc miercuri, 12 februarie, la Studio Hermes din București.

Andrei Chermeleu în primul său live la Vocea României

Andrei Chermeleu, Hit Figure la Vocea României - VIDEO

Andrei Chermeleu a interpretat live Father Figure (George Michael) la Vocea României. Vezi momentul și reacțiile antrenorilor la primul său live solo din emisiunea de pe 7 decembrie.

Stela Anița în duel la Vocea României

Stela Anița și Andrei Chermeleu au câștigat duelurile la Vocea României - VIDEO

Perechea soliștilor din trupa Colors in Stereo a depășit etapa duelurilor, mergând mai departe în live-urile de la Vocea României. Stela Anița și Andrei Chermeleu au concurat în echipe diferite, pregătirea lor muzicală spunându-și cuvântul în ediția difuzată pe 16 noiembrie.

Stela Anita la Vocea Romaniei

Vocea României: Stela Anița și Andrei Chermeleu, parteneri în viața de zi cu zi, concurenți la întors toate scaunele

Doi soliști parteneri - Stela Anița și Andrei Chermeleu - concurează la Vocea României din tabere diferite, iar un șofer șochează cu o voce izbitor de asemănătoare cu a lui Pepe. Sezonul al treilea al emisiunii difuzate sâmbăta la ProTV abundă în voci profesioniste.

CLOSE
CLOSE