Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Anastacia

Cunoscută pentru vocea sa puternică, Anastacia a fost numită de către jurnaliști „mica domnișoară cu o voce mare”. Albumul său de debut, „Not That Kind”, a fost un succes la nivel internațional, discul înregistrând vânzări de peste 5 milioane de copii. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt "I’m Outta Love" și "Paid My Dues". Anastacia a vândut peste 30 de milioane de discuri în întreaga lume.

După ce a depășit o perioadă dificilă, fiind diagnosticată cu cancer la sân pentru a doua oară în 2013 și suferind o dublă mastectomie, Anastacia a revenit în muzică în 2014 cu single-ul "Stupid Little Things". Piesa deschide cel de-al șaselea album Anastacia - "Resurrection" (lansat în mai 2014). Noul disc este promovat printr-un turneu internațional în 2015, prilej cu care Anastacia va susține mai multe concerte în Europa.

Următoarele evenimente cu Anastacia

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Anastacia

Anastacia - Caught In The Middle

Anastacia revine în atenția publicului și lansează videoclipul noului single "Caught In The Middle". Piesa este extrasă de pe albumul "Evolution", așteptat pe piață în luna septembrie a acestui an.

Anastacia - Take This Chance

Anastacia - Take This Chance

Anastacia a lansat un videoclip emoționant pentru noul single ”Take This Chance”. Piesa vorbește despre lupta artistei cu cancerul și puterea de a merge înainte și a încerca lucruri noi.

Anastacia

Concertul Anastacia de la București a fost reprogramat în noiembrie 2015

Din motive independente de voința organizatorilor, concertul artistei pop Anastacia anunțat inițial la Sala Palatului din București, pentru data de 29 iunie, a fost reprogramat pe 4 noiembrie, de la ora 20:00, în aceeași locație.

Anastacia

Biletele la concertul Anastacia din București au preț redus

În perioada 31 martie - 14 aprilie, fanii Anastaciei se vor bucura de o reducere la bilete pentru concertul artistei de pe 29 iunie. Evenimentul se va desfășura la Sala Palatului din București. Lista completă a noilor prețuri poate fi consultată în articol.

Anastacia

Anastacia concertează la București în iunie 2015

Anastacia revine în România pe 29 iunie 2015. Cântăreața americană va concerta la Sala Palatului din București, evenimentul făcând parte din turneul mondial al artistei - "Resurrection Tour 2015". Biletele pentru acest concert sunt disponibile la prețuri de presale în perioada 11 februarie - 10 martie.

Anastacia - "Stupid Little Things" (secvență videoclip)

Anastacia - "Stupid Little Things" - VIDEOCLIP

Anastacia a revenit în atenția publicului cu un nou videoclip, realizat pentru piesa "Stupid Little Things". Filmat în Deșertul Mojave din California, clipul pune în valoare atât peisajele superbe, cât și ținutele sexy ale Anastaciei.

Anastacia

Anastacia a făcut operație de dublă mastectomie

Diagnostică pentru a doua oară cu cancer la sân, Anastacia a fost nevoită să apeleze la dublă mastectomie. Artista a dezvăluit că se află în perioada de recuperare și abia așteaptă să înceapă un nou capitol în viața sa.

Anastacia

Anastacia a fost diagnosticată din nou cu cancer mamar

La 10 ani de când Anastacia a învins cancerul mamar, boala a revenit în același loc. Vezi reacției artistei la aflarea veștii.

CLOSE
CLOSE