Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Analia Selis

Analia Selis este o cântăreață argentiniană care s-a stabilit în România după ce a participat la festivalul Cerbul de Aur în 2004 și a dezvoltat o carieră muzicală în București, cu patru albume la activ.

Având atât studii muzicale, cât și filologice, Analia a învățat ușor limba româna și a intrat încet în sufletul publicului român prin compozițiile sale pline de duioșie și emoție. Genul abordat își păstrează influențele latino, combinând rumba și bolero cu baladele.

Analia a lansat pe parcursul anilor trei albume, Aqui, hoy (2005), Aqui, manana (2006), Suenos. Vise (2008) și un album de Crăciun, Cântece de Crăciun pentru cei mici și cei mari (2009).

Următoarele evenimente cu Analia Selis

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Analia Selis

Omara Portuondo, Buena Vista Social Club

Epoca de aur a muzicii cubaneze sau Orchestra Buena Vista Social Club - FOTO-VIDEO

Recenzia concertului Buena Vista Social Club de la Sala Palatului (25 iunie 2013) cu Omara Portuondo, Eliades Ochua. Analia Selis a deschis concertul. VEZI POZE

Poze de la concertul susținut de Analia Selis la Sala Palatului pe 25 iunie

Analia Selis a deschis concertul orchestrei Buena Vista Social Club de pe 25 iunie 2013. Revenită pe scena muzicală, Analia s-a bucurat de o primire călduroasă la Sala Palatului. Urmăriți... Continuare »

Analia Selis a vorbit cu InfoMusic despre revenirea sa în muzică

Analia Selis pregătește un single nou pentru toamnă - VIDEO

InfoMusic a stat de vorbă cu Analia Selis despre Buena Vista Social Club, noul single pe care îl pregătește și cum găsește industria muzicală după 3 ani de pauză.

CLOSE
CLOSE