Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Analia Selis

Analia Selis este o cântăreață argentiniană care s-a stabilit în România după ce a participat la festivalul Cerbul de Aur în 2004 și a dezvoltat o carieră muzicală în București, cu patru albume la activ.

Având atât studii muzicale, cât și filologice, Analia a învățat ușor limba româna și a intrat încet în sufletul publicului român prin compozițiile sale pline de duioșie și emoție. Genul abordat își păstrează influențele latino, combinând rumba și bolero cu baladele.

Analia a lansat pe parcursul anilor trei albume, Aqui, hoy (2005), Aqui, manana (2006), Suenos. Vise (2008) și un album de Crăciun, Cântece de Crăciun pentru cei mici și cei mari (2009).

Următoarele evenimente cu Analia Selis

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Analia Selis

Poze concert Analia Selis - Tango Simfonic (II) pe 20 martie 2019

Urmărește galeria de poze de la concertul Tango Simfonic - ediția a II-a - susținut de Analia Selis alături de Omar Massa, Julian Caeiro și Orchestra de Cameră Radio dirijată de Jozsef Horvath la Sala Radio din Capitală pe 20 martie 2019. Evenimentul s-a desfășurat cu casa închisă, sub titulatura "Milonga de mis amores".

Omara Portuondo, Buena Vista Social Club

Epoca de aur a muzicii cubaneze sau Orchestra Buena Vista Social Club - FOTO-VIDEO

Recenzia concertului Buena Vista Social Club de la Sala Palatului (25 iunie 2013) cu Omara Portuondo, Eliades Ochua. Analia Selis a deschis concertul. VEZI POZE

Poze de la concertul susținut de Analia Selis la Sala Palatului pe 25 iunie

Analia Selis a deschis concertul orchestrei Buena Vista Social Club de pe 25 iunie 2013. Revenită pe scena muzicală, Analia s-a bucurat de o primire călduroasă la Sala Palatului. Urmăriți... Continuare »

Analia Selis a vorbit cu InfoMusic despre revenirea sa în muzică

Analia Selis pregătește un single nou pentru toamnă - VIDEO

InfoMusic a stat de vorbă cu Analia Selis despre Buena Vista Social Club, noul single pe care îl pregătește și cum găsește industria muzicală după 3 ani de pauză.

CLOSE
CLOSE