Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Amaranthe

Următoarele evenimente cu Amaranthe

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Amaranthe

Poze cu Amaranthe la ARTmania 2013

Amaranthe, noua senzație suedeză a metal-ului melodic a concertat în premieră în România cu prilejul Festivalului ARTmania 2013 de la Sibiu.Urmărește fotografiile pe InfoMusic.ro.

Amaranthe a lansat un nou clip, "Burn With Me" - VIDEOCLIP

După apariția videoclipului, "The Nexus", formația suedeză Amaranthe a lansat cel de-al doilea video de promovare al ultimului album apărut pe 25 martie 2013 prin intermediul casei de discuri Spinefarm Records. Piesa aleasă poartă numele "Burn With Me".

Xandria

Concert Haggard și Xandria la Festivalul ARTmania 2013

Formațiile Haggard și Xandria vor participa la ediția din acest an a festivalului ARTmania ce va avea in perioada 5 - 11 august în Piața Mare din Sibiu.

Amaranthe a lansat un nou clip, The Nexus - VIDEOCLIP

Formația suedeza Amaranthe, care va concerta la ARTmania 2013, a lansat primul videoclip extras de pe noul album intitulat The Nexus. Clipul este pentru piesa de titlu iar discul va ieși pe piață la sfârșitul lunii martie.

Orphaned Land și Amaranthe concertează la ARTmania 2013

ARTmania prezintă primele două formații confirmate la cea de-a opta ediție a festivalului - Orphaned Land, prima trupă metal cu influențe specifice orientului mijlociu și Amaranthe, noua senzație suedeză a metal-ului melodic, în premieră în România.

CLOSE
CLOSE