Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

AlunaGeorge

Următoarele evenimente cu AlunaGeorge

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre AlunaGeorge

Avicii

Avicii - What Would I Change It To ft. AlunaGeorge

Luna aceasta, Avicii a revenit pe piață cu un EP nou, spre surprinderea celor care credeau că DJ-ul a renunțat la muzică. Noul single extras de pe acest material se numește ”What Would I Change It To” și este înregistrat în colaborare cu duo-ul AlunaGeorge.

Avicii

Ascultă noul EP Avicii, material ce include colaborări cu Rita Ora și AlunaGeorge - AUDIO

Deși mulți credeau că Avicii a renunțat la muzică, DJ-ul a surprins astăzi publicul lansând un nou EP. Materialul conține 6 piese, inclusiv două colaborări interesante, cu Rita Ora, respectiv AlunaGeorge.

AlunaGeorge - Not Above Love

AlunaGeorge - Not Above Love

AlunaGeorge a lansat videoclipul noului single ”Not Above Love”. Piesa este extrasă de pe cel de-al doilea album al duo-ului, ”I Remember”.

AlunaGeorge

AlunaGeorge a lansat piesa "Not Above Love" - AUDIO

AlunaGeorge a lansat o piesă nouă, intitulată "Not Above Love". Melodia este extrasă de pe cel de-al doilea album al duo-ului, ”I Remember”.

AlunaGeorge

AlunaGeorge a lansat piesa "Mediator" - AUDIO

AlunaGeorge a lansat un nou single, intitulat ”Mediator”. Piesa este compusă și produsă de duo împreună cu Tom Aspaul și este extrasă de pe albumul ”I Remember”.

AlunaGeorge, Leikeli47, Dreezy - Mean What I Mean

AlunaGeorge, Leikeli47, Dreezy - Mean What I Mean

AlunaGeorge a lansat videoclipul noului single ”Mean What I Mean”. Melodia este extrasă de pe albumul ”I Remember”, așteptat pe piață în septembrie.

AlunaGeorge

AlunaGeorge a lansat piesa "Mean What I Mean" - AUDIO

Duo-ul AlunaGeorge a lansat un nou single, intitulat ”Mean What I Mean”. Piesa este înregistrată împreună cu Leikeli47 și Dreezy și este extrasă de pe albumul ”I Remember”, așteptat pe piață în septembrie.

Secvență videoclip AlunaGeorge - "Best Be Believing"

AlunaGeorge prezintă clipul "Best Be Believing" - VIDEOCLIP

AlunaGeorge a lansat videoclipul noului single "Best Be Believing", extras de pe albumul "Body Music". Clipul este inspirat din celebrul film "Zbor deasupra unui cuib de cuci" cu Jack Nicholson.

AlunaGeorge

AlunaGeorge, pe valul electro pop ce ajunge la Summer Well - VIDEO

AlunaGeorge este noua senzație britanică electro pop, ce va ajunge anul acesta la Summer Well. În așteptarea concertului de la București le aflăm povestea și ascultăm ultimul lor single, "Attracting Flies".

The 1975 și încă 3 nume noi la Summer Well 2013

Încă 4 nume noi la Summer Well 2013: AlunaGeorge, Spector, The 1975 și Everything Everything. Festivalul are loc între 10-11 august, la Domeniul Știrbey.

CLOSE
CLOSE