Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

ALMA

Alma este o tânără artistă din Bulgaria. Single-ul ei de debut, "Perfect", a fost inclus imediat după lansare în playlistul canalului MTV din mai multe țări, inclusiv în episodul pilot MTV Live HD. De asemenea, a avut succes la radiouri din Polonia, Rusia, România, Grecia și Turcia. Videoclipul piesei "Perfect" a intrat în playlist-ul celui mai mare canal TV de muzică, VH1.

Cu cel de-al doilea single, "Don’t Know", ALMA a continuat să își consolideze statutul de artist. Piesa a fost prezentă în playlisturi mari din toată lumea, precum Spotify New Music Friday și Apple Music Best of the Week. Videoclipul piesei "Don’t Know" a fost difuzat la MTV Dance și MTV Russia cu feedback-uri impresionante.

Următoarele evenimente cu ALMA

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre ALMA

ALMA - Out of Control

ALMA - Out of Control

După ce a reușit să atingă succesul internațional în mai puțin de un an, ALMA, artista din Bulgaria în vârstă de 16 ani, lansează o nouă piesă - ”Out of Control”.

CLOSE
CLOSE