Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals"

ALMA

Alma este o tânără artistă din Bulgaria. Single-ul ei de debut, "Perfect", a fost inclus imediat după lansare în playlistul canalului MTV din mai multe țări, inclusiv în episodul pilot MTV Live HD. De asemenea, a avut succes la radiouri din Polonia, Rusia, România, Grecia și Turcia. Videoclipul piesei "Perfect" a intrat în playlist-ul celui mai mare canal TV de muzică, VH1.

Cu cel de-al doilea single, "Don’t Know", ALMA a continuat să își consolideze statutul de artist. Piesa a fost prezentă în playlisturi mari din toată lumea, precum Spotify New Music Friday și Apple Music Best of the Week. Videoclipul piesei "Don’t Know" a fost difuzat la MTV Dance și MTV Russia cu feedback-uri impresionante.

Următoarele evenimente cu ALMA

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre ALMA

ALMA - Out of Control

ALMA - Out of Control

După ce a reușit să atingă succesul internațional în mai puțin de un an, ALMA, artista din Bulgaria în vârstă de 16 ani, lansează o nouă piesă - ”Out of Control”.

CLOSE
CLOSE