Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Scorpions
Poze de la concertul Nikos Vertis de la Sala Palatului - 2018 INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
Profită de promoție: Reduceri de -45% în SuperSale ELECTRO @ eMAG!

Alicia Keys

Următoarele evenimente cu Alicia Keys

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Alicia Keys

Alicia Keys, Adam Levine, Blake Shelton și Gwen Stefani (cover “Waterfalls”)

Alicia Keys, Adam Levine, Gwen Stefani și Blake Shelton cântă "Waterfalls" (cover TLC) - VIDEO

Alicia Keys, Adam Levine, Gwen Stefani și Blake Shelton, respectiv membrii juriului The Voice US, au înregistrat un cover după o cunoscută piesă TLC, "Waterfalls". Noua versiune a hitului din 1995 poate fi ascultată în articol.

Alicia Keys

Ascultă noul single Alicia Keys, "That's What's Up" - AUDIO

Alicia Keys și-a sărbătorit ziua de naștere lansând o piesă nouă, intitulată "That's What's Up". Prin acest single, artista își exprimă recunoștința pentru susținerea primită din partea fanilor și a celor apropiați.

Alicia Keys

Ascultă noul single lansat de Alicia Keys și Kaytranada, "Sweet F’in Love" - AUDIO

Alicia Keys a lansat o nouă piesă, intitulată "Sweet F’in Love". Melodia a fost produsă de Kaytranada, un artist proaspăt pe piața muzicală, ce și-a lansat albumul de debut anul trecut.

Alicia Keys - Blended Family (What You Do For Love) ft. A$AP Rocky

Alicia Keys - Blended Family (What You Do For Love) ft. A$AP Rocky

Alicia Keys a lansat videoclipul noului single ”Blended Family (What You Do For Love)”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Here”, lansat pe 4 noiembrie.

Alicia Keys

Alicia Keys - Holy War

Alicia Keys a lansat un video cu versuri pentru piesa ”Holy War”. Melodia este extrasă de pe albumul ”Here”, lansat pe 4 noiembrie.

Videoclip: Alicia Keys - The Gospel

Alicia Keys - The Gospel

Alicia Keys a lansat un videoclip de tip scurtmetraj pentru noul single ”The Gospel”. Scenariul și regia clipului sunt semnate de A.V. Rockwell, un nume încă puțin cunoscut în industria muzicală.

Alicia Keys

Alicia Keys a lansat piesa "Holy War" - AUDIO

Alicia Keys a lansat o nouă piesă, intitulată "Holy War". Piesa este extrasă de pe albumul ”Here”, ce va fi lansat în luna noiembrie.

Alicia Keys - In Common (video)

Alicia Keys - In Common

Alicia Keys a lansat videoclipul noului single ”In Common”. Piesa va fi inclusă pe următorul album de studio al artistei, așteptat pe piață anul acesta.

Alicia Keys

Alicia Keys - "In Common", live la The Voice US - VIDEO

Alicia Keys, viitoarea jurată a emisiunii The Voice US, a interpretat în cadrul semifinalei concursului noul ei single, ”In Common”. Melodia se va regăsi pe cel de-al 6-lea album de studio al artistei, așteptat pe piață anul acesta.

Alicia Keys

Ascultă noul single Alicia Keys: "In Common" - AUDIO

Alicia Keys a lansat un nou single, intitulat "In Common". Piesa va fi inclusă pe cel de-al 6-lea album al artistei, așteptat pe piață anul acesta.

Miley Cyrus and Alicia Keys

Alicia Keys şi Miley Cyrus vor fi noile jurate de la The Voice U.S.

Alicia Keys şi Miley Cyrus le vor lua locul juraţilor Pharell Williams şi Christina Aguilera, în noul sezon The Voice U.S.

Alicia Keys

Alicia Keys a lansat o piesă nouă, "28 Thousand Days" - AUDIO

Alicia Keys a lansat o nouă piesă, intitulată "28 Thousand Days". Melodia va fi inclusă pe cel de-al 6-lea album al artistei, aflat încă în lucru.

"We Gotta Pray" Alicia Keys

Alicia Keys - We Gotta Pray

Alicia Keys a lansat videoclipul noului single ”We Gotta Pray”. Piesa are un puternic mesaj social, invitând publicul la meditație și deschidere către o viață în care să primeze iubirea și pacea.

Slash, U2 și Ed Sheeran, live la MTV Europe Music Awards 2014 - VIDEO

Gala MTV Europe Music Awards (EMA) 2014 a fost prilejul ideal pentru artiști precum Slash, U2 și mai prospătul ”coleg fruntaș în clasamente” Ed Sheeran să ofere publicului un show pe cinste. Cele mai tari momente live din cadrul show-ului MTV EMA 2014 pot fi urmărite în articol.

Madonna și Alicia Keys, împreună în studioul de înregistrări

Lista colaborărilor de pe noul album Madonna continuă să se diversifice pe zi ce trece. Alicia Keys este cea mai recentă confirmare, artista alăturându-se unor colegi de breaslă precum Katy Perry, Diplo și Avicii, incluși de asemenea în procesul de înregistrare și producție al unuia dintre cele mai așteptate albume pop de anul acesta.

Alicia Keys - We Are Here

Alicia Keys - We Are Here

Alicia Keys vorbește despre pace, dragoste și unitate în versurile noului single "We Are Here". Piesa, ce anunță lansarea unui nou album, are încărcătura unui discurs prezidențial, scopul fiind însă acela de a trage un semnal de alarmă și nu de a face promisiuni. Videoclipul "We Are Here" poate fi urmărit în articol.

Alicia Keys - "It's On Again" feat. Kendrick Lamar (secvență videoclip)

Alicia Keys - "It's On Again" (The Amazing Spider-Man 2) ft. Kendrick Lamar - VIDEOCLIP

Pharrell Williams continuă să domine scena muzicală. După hitul "Happy", ce a pierdut Oscarul la mustață, artistul se înscrie din nou pe lista potențialilor nominalizați prin producerea piesei "It's On Again", soundtrack al blockbuster-ului "The Amazing Spider-Man 2". Melodia este interpretată de Alicia Keys și Kendrick Lamar.

Alicia Keys

Alicia Keys - "Power", single tribut Martin Luther King - AUDIO

Alicia Keys a dezvăluit recent un nou single, intitulat "Power". Melodia este un tribut Martin Luther King, fiind totodată dedicată tuturor celor care se regăsesc în versurile piesei.

Alicia Keys și John Legend, duet tribut în memoria lui Nelson Mandela

Alicia Keys și John Legend, tribut în memoria lui Nelson Mandela - VIDEO

Alicia Keys și John Legend i-au dedicat lui Nelson Mandela un moment muzical. Cei doi artiști au interpretat în duet un cover al piesei "Redemption" de la Bob Marley. Urmărește prestația în articol.

Alicia Keys

Alicia Keys a lansat o piesă înregistrată în 2007, "Die Without You"

Alicia Keys a dezvăluit recent single-ul "Die Without You", un cover al hitului lansat de rapper-ul american P.M. Dawn în 1992. Piesa a fost înregistrată de artistă în 2007, fiind dezvăluită acum, la 6 ani de la producția sa.

CLOSE
CLOSE