Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Arcade Fire
INFO CONCERT:
Nick Cave and The Bad Seeds
INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Cargo - concert aniversar
INFO CONCERT:
Star Wars live in concert - A New Hope
Profită de promoție: Vezi reducerile de până la -50% la Stock Busters @ eMAG!

Alice in Chains

Următoarele evenimente cu Alice in Chains

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Alice in Chains

John Wick 2 coloana sonora melodie Jerry Cantrell

Ascultă melodia compusă de chitaristul Alice in Chains pentru coloana sonoră a filmului John Wick Chapter 2 - AUDIO

Filmul "John Wick: Chapter 2" a fost bine primit de public în această lună, iar coloana sa sonoră include şi un nume mare. E vorba despre Jerry Cantrell, chitaristul şi forţa creativă de la Alice în Chains. Artistul a postat pe web melodia "A Job To Do", compusă special pentru peliculă.

Alice In Chains

Alice în Chains lucrează la un nou album - VEZI INTERVIU

Alice în Chains a confirmat în cadrul unui interviu recent că lucrează la un album nou, după o pauză de 4 ani. Basisul Mike Inez a declarat în interviul cu producătorii de instrumente muzicale Framus & Warwick că un nou material se află în pregătire. Ultimul disc a fost "The Devil Put Dinosaurs Here" din 2013.

Alice In Chains - Phantom Limb

Alice In Chains - Phantom Limb

La mai bine de un an de la lansarea albumului "The Devil Put Dinosaurs Here", Alice In Chains ”îmbracă” piesa ”Phantom Limb” într-un videoclip în ton cu atmosfera de Halloween. Clipul a fost regizat de Robert Schober (aka Roboshobo), ce a lucrat de asemenea cu Metallica, Mastodon și Green Day.

Alice In Chains

Alice In Chains a lansat 2 noi clipuri, "The Devil Put Dinosaurs Here" și "Voices"

Alice In Chains continuă promovarea noului album, "The Devil Put Dinosaurs Here", și a lansat 2 noi clipuri. Este vorba despre videoclipul piesei de titlu și "Voices" care pot fi urmărite pe InfoMusic.

Alice In Chains

Alice In Chains a lansat piesa "Voices" - Lyric Video

Alice In Chains a lansat un lyric video pentru melodia "Voices". Piesa este inclusă pe ultimul album de studio, "The Devil Put Dinosaurs Here", apărut pe 14 mai 2013 prin intermediul casei de discuri Virgin/EMI Records. Este primul album după o pauză de patru ani și al doilea alături de solistul William DuVall.

Alice In Chains

Alice In Chains a lansat clipul "Stone" - VIDEOCLIP

După apariția clipului "Hollow", Alice In Chains a lansat un nou videoclip extras de pe albumul "The Devil Put Dinosaurs Here". Single-ul se numește "Stone" și este al doilea extras al discului ce va fi lansat pe 19 aprilie prin intermediul casei de discuri Virgin/EMI Records.

Alice In Chains

Alice In Chains a lansat piesa "Stone" - Lyric Video

După o pauză de patru ani Alice In Chains va lansa pe 14 mai cel de-al 5-lea album intitulat "The Devil Put Dinosaurs Here". După apariția primului videoclip trupa a lansat un clipv ce dezvăluie versurile piesei "Stone".

Alice In Chains

Alice In Chains a lansat un nou single, "Stone" - AUDIO

După o pauză de patru ani Alice In Chains va lansa pe 14 mai cel de-al 5-lea album intitulat "The Devil Put Dinosaurs Here". După apariția primului videoclip trupa oferă spre ascultare al 2-lea single care poartă numele "Stone".

Alice In Chains

Alice In Chains lansează noul album în luna mai

Alice In Chains a anunțat că noul album, intitulat "The Devil Put Dinosaurs Here", va fi lansat pe 14 mai. Primul single care beneficiază de un videoclip poartă numele "Hollow".

Alice In Chains

Alice In Chains anunță numele noului album

Alice in Chains va lansa cel de-al 5-lea album, intitulat "The Devil Put Dinosaurs Here", în luna mai 2013. Discul este produs de Nick Raskulinecz iar primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "Hollow".

Alice In Chains

Alice In Chains a lansat primul single al noului album, Hollow - AUDIO

La patru ani de la apariția albumului Black Gives Way to Blue (2009), americanii de la Alice In Chains revin cu un nou album al cărui nume nu a fost dat publicității. Primul extras pe single poartă numele Hollow și poate fi ascultat pe InfoMusic.

Alice In Chains

Noul album Alice In Chains este gata de lansare

Noul album semnat Alice In Chains este gata, a confirmat Jerry Cantrell, chitaristul formației. Încă fără titlu, materialul va fi lansat la începutul lui 2013.

Alice In Chains

Jerry Cantrell vorbește despre viitorul album Alice in Chains

După ce a fost amânat de repetate ori, Jerry Cantrell anunță că al cincilea album Alice in Chains va apărea la sfârșitul anului. Primul anunț referitor la un nou material datează de vara... Continuare »

Biohazard renasc cu un nou album, Reborn In Defiance

Pentru Biohazard, aşteptarea ia sfârşit. În ciuda faptului că Evan Seinfeld, unul dintre membri a părăsit trupa anul trecut, albumul Reborn in Defiance se lansează maine, 20 ianuarie. Reborn In... Continuare »

Alice In Chains

Alice In Chains anunță un nou album

Alice In Chains a început să lucreze la un nou album. Chitaristul Jerry Cantrell a dezvăluit că formația a început să compună noi piese și că plănuiesc să intre în... Continuare »

CLOSE
CLOSE