Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie

Alice in Chains

Următoarele evenimente cu Alice in Chains

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Alice in Chains

Videoclip Alice in Chains Never Fade

Alice in Chains va lansa un set deluxe "Facelift", cu ocazia aniversării a 30 de ani de la apariția albumului

"Facelift", albumul de debut al trupei Alice in Chains, va primi o ediție deluxe în onoarea celei de-a 30-a aniversări. Trupa a anunțat o cutie plină de bunătăți, ce urmează să sosească pe 29 ianuarie. Mai multe detalii în articol.

Jerry Cantrell / James Hetfield

Jerry Cantrell (Alice in Chains) l-a celebrat pe James Hetfield cu ocazia zilei de naștere

Pe 3 august, James Hetfield a împlinit 57 de ani, iar evenimentul a fost sărbătorit atât de fani, cât și de colegi de breaslă. Jerry Cantrell, fondatorul și chitaristul Alice in Chains, i-a adus un omagiu solistului Metallica. Mai multe detalii în articol.

Alice In Chains

Alice in Chains lansează un poster ediție limitată și donează o parte din încasări

Alice in Chains a anunțat ieri că va lansa un poster ediție limitată, ce va putea fi achiziționat de pe site-ul oficial de merchandise al trupei.

Videoclip Alice in Chains Rainier Fog

Alice In Chains - Rainier Fog

Alice In Chains este o trupă mai degrabă cunoscută pentru clipuri serioase şi încărcate de mesaj, decât pentru creaţii umoriste. În cazul noului clip "Rainier Fog", băieţii s-au abătut de la reţetă şi au adoptat o sticlă de bere drept personaj principal. Ce a ieşit puteţi vedea în articol.

Lyric Video Alice in Chains Rainier Fog

Alice In Chains - Rainier Fog

Alice In Chains a lansat un videoclip cu versuri pentru piesa "Rainier Fog". Melodia dă numele albumului lansat de trupă în vara trecută, un LP promovat cu multiple single-uri de un grunge pur şi nealterat. Vă invităm să urmăriţi clipul în articol.

Concert tribut Chris Cornell I Am the Highway

Nume mari din muzică au cântat la tributul pentru Chris Cornell, un concert de 5 ore - VIDEO

Numele lui Chris Cornell nu va fi uitat vreodată şi nici timbrul său unic. Identitatea sa artistică transcende grunge-ul care ni l-a dat pe Cornell şi îi asigură un loc în panteonul rock. După o chitară dedicată memoriei sale şi o statuie ridicată în Seattle, artistul a primit un impresionat concert tribut la mijloc de ianuarie 2019. Puteţi urmări secvenţe din reprezentaţia de 5 ore în cadrul articolului.

Videoclip Alice in Chains Never Fade

Alice In Chains - Never Fade

Alice In Chains a lansat videoclipul piesei "Never Fade", unul dintre cele mai apreciate single-uri de pe noul său album. Discul "Rainier Fog" sosea la finalul verii şi ne arată că băieţii conduşi de Jerry Cantrell au păstrat grunge-ul în viaţă. Vă invităm să urmăriţi noul videoclip în cadrul articolului.

Alice in Chains Rainier Fog album 2018 coperta

Alice in Chains lansează albumul "Rainier Fog", ţine grunge-ul în viaţă

După câteva single-uri care sunau promiţător, Alice in Chains a lansat în sfârşit noul său album, "Rainier Fog". Acesta este al şaselea disc al trupei şi al treilea cu solistul William DuVall. Invocă fantomele şi atmosfera sumbră asociată Seattle-ului de atât de multe generaţii.

Alice In Chains

Alice In Chains explorează noi sonorități cu piesa "Never Fade" - AUDIO

Noul single "Never Fade" l-a pus în dificultate pe omul de radio Steve Jones, care nu reușea să atribuie această melodie trupei Alice In Chains. Sound-ul piesei este diferit de ce a lansat formația până acum, pe partea lirică intervenind William DuVall, a cărui inspirație a venit dintr-un moment nefericit din viața sa.

Alice In Chains

Alice in Chains lansează albumul "Rainier Fog". Ascultă "So Far Under" - AUDIO

Alice in Chains va lansa vara aceasta cel de-al 6-lea album de studio. Discul se numește "Rainier Fog" și va fi pus în vânzare pe 24 august. După "The One You Know", promovarea materialul continuă cu piesa "So Far Under".

Videoclip Alice in Chains The One You Know

Alice In Chains - The One You Know

Alice In Chains a revenit cu primul său single în ultimii 5 ani, "The One You Know". După o campanie de teasing de câteva zile a sosit noua piesă, surprinzător de heavy încă de la primele riffuri. Vă invităm să vizionaţi videoclipul acestui single în cadrul articolului.

Alice In Chains

Noul album Alice in Chains este gata

Cel de-al 6-lea album de studio al trupei Alice in Chains este complet înregistrat și mixat. Chitaristul Jerry Cantrell este încântat de rezultat, declarând că ”e un material cu adevărat bine lucrat”.

John Wick 2 coloana sonora melodie Jerry Cantrell

Ascultă melodia compusă de chitaristul Alice in Chains pentru coloana sonoră a filmului John Wick Chapter 2 - AUDIO

Filmul "John Wick: Chapter 2" a fost bine primit de public în această lună, iar coloana sa sonoră include şi un nume mare. E vorba despre Jerry Cantrell, chitaristul şi forţa creativă de la Alice în Chains. Artistul a postat pe web melodia "A Job To Do", compusă special pentru peliculă.

Alice In Chains

Alice în Chains lucrează la un nou album - VEZI INTERVIU

Alice în Chains a confirmat în cadrul unui interviu recent că lucrează la un album nou, după o pauză de 4 ani. Basisul Mike Inez a declarat în interviul cu producătorii de instrumente muzicale Framus & Warwick că un nou material se află în pregătire. Ultimul disc a fost "The Devil Put Dinosaurs Here" din 2013.

Alice In Chains - Phantom Limb

Alice In Chains - Phantom Limb

La mai bine de un an de la lansarea albumului "The Devil Put Dinosaurs Here", Alice In Chains ”îmbracă” piesa ”Phantom Limb” într-un videoclip în ton cu atmosfera de Halloween. Clipul a fost regizat de Robert Schober (aka Roboshobo), ce a lucrat de asemenea cu Metallica, Mastodon și Green Day.

Alice In Chains

Alice In Chains a lansat 2 noi clipuri, "The Devil Put Dinosaurs Here" și "Voices"

Alice In Chains continuă promovarea noului album, "The Devil Put Dinosaurs Here", și a lansat 2 noi clipuri. Este vorba despre videoclipul piesei de titlu și "Voices" care pot fi urmărite pe InfoMusic.

Alice In Chains

Alice In Chains a lansat piesa "Voices" - Lyric Video

Alice In Chains a lansat un lyric video pentru melodia "Voices". Piesa este inclusă pe ultimul album de studio, "The Devil Put Dinosaurs Here", apărut pe 14 mai 2013 prin intermediul casei de discuri Virgin/EMI Records. Este primul album după o pauză de patru ani și al doilea alături de solistul William DuVall.

Alice In Chains

Alice In Chains a lansat clipul "Stone" - VIDEOCLIP

După apariția clipului "Hollow", Alice In Chains a lansat un nou videoclip extras de pe albumul "The Devil Put Dinosaurs Here". Single-ul se numește "Stone" și este al doilea extras al discului ce va fi lansat pe 19 aprilie prin intermediul casei de discuri Virgin/EMI Records.

Alice In Chains

Alice In Chains a lansat piesa "Stone" - Lyric Video

După o pauză de patru ani Alice In Chains va lansa pe 14 mai cel de-al 5-lea album intitulat "The Devil Put Dinosaurs Here". După apariția primului videoclip trupa a lansat un clipv ce dezvăluie versurile piesei "Stone".

Alice In Chains

Alice In Chains a lansat un nou single, "Stone" - AUDIO

După o pauză de patru ani Alice In Chains va lansa pe 14 mai cel de-al 5-lea album intitulat "The Devil Put Dinosaurs Here". După apariția primului videoclip trupa oferă spre ascultare al 2-lea single care poartă numele "Stone".

Alice In Chains

Alice In Chains lansează noul album în luna mai

Alice In Chains a anunțat că noul album, intitulat "The Devil Put Dinosaurs Here", va fi lansat pe 14 mai. Primul single care beneficiază de un videoclip poartă numele "Hollow".

Alice In Chains

Alice In Chains anunță numele noului album

Alice in Chains va lansa cel de-al 5-lea album, intitulat "The Devil Put Dinosaurs Here", în luna mai 2013. Discul este produs de Nick Raskulinecz iar primul single care beneficiază de un videoclip este pentru piesa "Hollow".

Alice In Chains

Alice In Chains a lansat primul single al noului album, Hollow - AUDIO

La patru ani de la apariția albumului Black Gives Way to Blue (2009), americanii de la Alice In Chains revin cu un nou album al cărui nume nu a fost dat publicității. Primul extras pe single poartă numele Hollow și poate fi ascultat pe InfoMusic.

Alice In Chains

Noul album Alice In Chains este gata de lansare

Noul album semnat Alice In Chains este gata, a confirmat Jerry Cantrell, chitaristul formației. Încă fără titlu, materialul va fi lansat la începutul lui 2013.

Alice In Chains

Jerry Cantrell vorbește despre viitorul album Alice in Chains

După ce a fost amânat de repetate ori, Jerry Cantrell anunță că al cincilea album Alice in Chains va apărea la sfârșitul anului. Primul anunț referitor la un nou material datează de vara... Continuare »

Biohazard renasc cu un nou album, Reborn In Defiance

Pentru Biohazard, aşteptarea ia sfârşit. În ciuda faptului că Evan Seinfeld, unul dintre membri a părăsit trupa anul trecut, albumul Reborn in Defiance se lansează maine, 20 ianuarie. Reborn In... Continuare »

Alice In Chains

Alice In Chains anunță un nou album

Alice In Chains a început să lucreze la un nou album. Chitaristul Jerry Cantrell a dezvăluit că formația a început să compună noi piese și că plănuiesc să intre în... Continuare »

CLOSE
CLOSE