Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Alexandrina Hristov

Originară din Republica Moldova, Alexandrina Hristov este o artistă multidimensională care îmbină muzica, poezia și pictura în ceea ce face. Stilul muzical abordat este un melanj între pop, rock contemporan, jazz și soul.

Alexandrina s-a mutat în București în 2005 pentru a-și dezvolta cariera muzicală, a cântat în cadrul a numeroase festivaluri și a lansat primul ei album, Om de Lut, în 2009. Acest album i-a adus și prima piesă de succes cu care a devenit cunoscută, „Fata merge pe jos”.

În 2014 Alexandrina a lansat cel de-al doilea album al său, Flori de Spin, iar evenimentul de lansare a constat într-un concert la Sala Radio din București.

Următoarele evenimente cu Alexandrina Hristov

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Alexandrina Hristov

Alexandrina / Deliric

Deliric a colaborat cu Alexandrina și Silent Strike pentru piesa "Gaia" - AUDIO

Deliric a lansat un nou album împreună cu Silent Strike. Pe discul fără titlu, dar cu 17 compoziții noi, este inclusă și o colaborare cu Alexandrina Hristov, pentru piesa "Gaia".

ALEXANDRINA - Dupa Pod

Alexandrina - După pod

Alexandrina a lansat videoclipul noului single "După pod". Aceasta este prima melodie extrasă de pe următorul album.

Poze concert Alexandrina în Club Control - 2016

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Alexandrina Hristov în Club Control pe 24 februarie 2016. Cântarea din Sala Berlin s-a ținut cu casa închisă, fiind primul concert din acest an al artistei.

Alexandrina amână viitorul concert: "Iertați-mi tăcerea, nu-mi găseam cuvintele"

Asemenea multor altor formații și artiști care și-au încetat momentan activitatea concertistică din solidaritate pentru victimele din Colectiv, Alexandrina a anunțat și ea amânarea următorului eveniment. Artista ar fi trebuit să cânte la Iași pe 7 noiembrie.

Poze Alexandrina la Control Day Out pe 27 iunie 2014

Dupa o pauză de un an, a treia ediție Control Day s-a desfasurat pe 27 iunie 2014 în centrul Bucureștiului, la Verde Stop Arena (ex-Zone Arena). Au concertat Tricky, Alexandrina, Chinawoman, When Saints Go Machine si Fine it’s Pink.

Control Day Out: Cum se distruge un festival ce se anunța perfect

Control Day Out, festivalul de o zi organizat de clubul cu același nume avea toate șansele să fie unul dintre cele mai bune evenimente de vară din București. Tricky și Alexandrina însoțiți de Fine It’s Pink, Chinawoman și When Saints Go Machine erau artiștii perfecți să scoată publicul din Control și să-i ducă pe arena Verde Stop indiferent de vremea de vineri, 27 iunie.

Control Day Out are loc în iunie la Verde Stop Arena

Dupa o pauză de un an, a treia ediție Control Day Out powered by Tuborg Sound îl readuce în România pe nonconformistul artist britanic Tricky, aflat în turneul de promovare a celui mai recent album, "False Idols". Evenimentul va avea loc pe 27 iunie în centrul Bucureștiului, la Verde Stop Arena (ex-Zone Arena), unde vă așteaptă o seară relaxantă la iarbă verde, acompaniată de show-uri live de excepție.

Alexandrina în concert la Sala Radio pe 5 aprilie 2014

Alexandrina și florile de spin, emoții sincere ale unui suflet frumos - RECENZIE

Poveștile Alexandrinei sunt vii. Le poți vedea, simți și retrăi la fel de aievea precum ele sunt. Odată prins de glasul melodios, nu e cale de întoarcere. Ești părtaș cu voie la amintiri ce iau chip în felurite forme, sunete și culori, la fel de reale precum emoțiile ce-ți pulsează prin vene. La Sala Radio, timpul a stat în loc. Cu Alexandrina, spinii au înflorit.

Alexandrina cântă, Alexandrina desenează "Flori de Spin"

Luni, 3 martie, Energiea s-a dovedit a fi neîncăpătoare pentru fanii Alexandrinei care nu o văzuseră pe o scenă din București de mai bine de un an. Invitată de Bogdan Șerban la Guerrilive, artista a fost însoțită de Alexei Turcan.

Alexandrina lansează albumul "Flori de Spin" în aprilie, la Sala Radio

Noul album Alexandrina, "Flori de Spin", va fi lansat pe 5 aprilie, la Sala Radio. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii Guerrilive Radio Session cu Bogdan Șerban.

Alexandrina ne îndeamnă să mergem "Spre sud" - AUDIO

Pe final de ianuarie și început de sezon friguros, Alexandrina ne invită să mergem "Spre sud". Noul single este extras de pe albumul "Flori de Spin" și vine însoțit de un tablou tematic.

Alexandrina

Alexandrina cântă la concertul aniversar Blazzaj din Control

Alexandrina se alătură trupei Blazzaj în concertul aniversar al trupei ce va avea loc în Control. Înarmați până peste dinți cu piese noi și vechi, soldații de funk-jazz strâng rândurile pentru a sărbători 15 ani de carieră.

Alexandrina - "România"

Alexandrina iubește "România" - AUDIO

Cu ocazia Zilei Naționale a României, Alexandrina a lansat o piesă cu mesaj. "România" vorbește despre frumusețe, tradiție și simbolurile proprii plaiurilor mioritice.

Alexandrina - "Flori de spin"

"Flori de Spin" - Alexandrina ne invită în Grădina Edenului - AUDIO

Pentru Alexandrina, poezia e aievea. Pentru noi, ea se naște în fața ochilor ori de câte ori piesele sale își deschid petalele pentru a ne permite a simți și înțelege. "Flori de Spin" este un nou univers, al artistei ce-și dezvăluie fragilitatea, inocența și maturitatea deopotrivă.

Alexandrina

Noul album Alexandrina se numește "Flori de spin" - TRACKLIST

După o vară în "Pijamale reci", Alexandrina ne invită să descoperim frumusețea unor "Flori de spin". Strânse într-un buchet minuțios lucrat, piesele de pe cel de-al doilea album din cariera artistei au fost definitivate, urmând a fi dezvăluite în curând publicului larg.

Alexandrina - "Pijamale reci"

Alexandrina are noi "Pijamale reci". Remix de la Secuem - AUDIO

La doar câteva săptămâni de la dezvăluirea noului videoclip Alexandrina, "Pijamale reci" capătă o nouă identitate muzicală prin remixul realizat de Secuem. Vă invităm să încercați iarăși "pijamalele", noua abordare artistică invitând ascultătorul nu doar la visare, ci și la dans.

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Concerte și petreceri în weekendul 14 - 16 iunie 2013 - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 14 - 16 iunie 2013 în Bucuresti și în țară.

Alexandrina a lansat "Pijamale reci" - VIDEOCLIP

"Vin pijamalele!", anunța Alexandrina încă din ianuarie. Și iată că videoclipul a venit. "Pijamale reci", susținută de vizual, creează o stare de visare, melancolia luând chip prin amintirea anilor trecuți, "amorțiți" în pijamale acum reci.

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Concerte și petreceri în weekendul 17 - 19 mai - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 17 - 19 mai 2013 în Bucuresti și în țară.

Autograf Alexandrina Hristov pentru InfoMusic

Alexandrina va concerta la Festivalul 18+ din Cluj-Napoca

Alexandrina Hristov va concerta la Festivalul 18+ din Cluj-Napoca. Evenimentul se va desfășura în perioada 17 - 18 mai, pe dealul Cetățuii. Află mai multe detalii despre festival.

GHID INFOMUSIC - Petreceri si concerte in weekend

Concerte și petreceri în weekendul 19 - 21 aprilie - GHID

Află care sunt cele mai tari concerte și petreceri pentru weekendul 19 - 21 aprilie 2013 în Bucuresti și în țară.

Vița de Vie și Alexandrina - Varză (acustic)

Vița de Vie și Alexandrina cântă împreună piesa "Varză" - AUDIO

Vița de Vie a colaborat cu Alexandrina pentru varianta acustică a piesei "Varză". Acestas este primul extras de pe albumul "Acustic", masterizat în SUA.

Alexandrina - Orașul Umbre - Remix - Secuem

Secuem face remix după Alexandrina - Orașul Umbre - AUDIO

La scurt timp de la apariție, noul single semnat Alexandrina, Orașul Umbre, se bucură de un remix psihedelic, realizat de Secuem.

Alexandrina Hristov intervievata de InfoMusic.ro

Din culisele noului album Alexandrina - VIDEO INTERVIU

Urmareste un video interviu cu Alexandrina despre videoclipul Orasul Umbre, cel de-al doilea disc așteptat în primăvara lui 2013. Alexandrina își dezvăluie planurile muzicale la InfoMusic. Afla titlul discului, tracklistul și alte aspecte legate de producție.

Pictura nouă Alexandra Hristov

iM Exclusiv - Alexandrina susține primul vernisaj cu tatăl său în România - VIDEO

După lansarea clipului Orașul Umbre, Alexandrina va susține primul vernisaj cu tatăl său în România. Artista prezintă cele mai noi portrete.

Autograf Alexandrina Hristov pentru InfoMusic

Orașul umbre îmbracă arta fotografică în noul clip Alexandrina Hristov - VIDEOCLIP

Alexandrina Hristov a lansat videoclipul piesei Orașul umbre, primul single extras de pe noul album. Ca de obicei, conceptul, textul, muzica și orchestrația sunt creații Alexandrina. Clipul poate fi urmărit pe infomusic.ro

”Vis In Vis, a doua poveste fără sfârșit”

Alexandrina & Band vă invită la ”Vis In Vis, a doua poveste fără sfârșit”

 ”Vis In Vis, a doua poveste fără sfârșit” este un concert-spectacol inedit interpretat de Alexandrina & Band și trupa de teatru Fantasmagoria. Evenimentul are loc vineri, 10 februarie la Teatrul... Continuare »

CLOSE
CLOSE