Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert Metallica pe Arena Națională pe 14 august 2019 INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019
Poze concert The 1975 la Summer Well 2019 INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
Evanescence
INFO CONCERT:
We Love Retro 2019 București

Alex Mațaev

Următoarele evenimente cu Alex Mațaev

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Alex Mațaev

Alex Mațaev - Cu capul in nori

Alex Mațaev - Cu capul în nori

Alex Mațaev, fost concurent al emisiunii X Factor, a lansat primul single și videoclip în limba română din cariera sa, "Cu capul în nori". Versurile piesei sunt semnate de Alex, pentru compoziție colaborând cu Boier Bibescu.

Andreea Bănică a interpretat rolul Mariei Ciobanu în emisiunea Te Cunosc de Undeva difuzată pe 8 martie 2014

Te cunosc de undeva: Andreea Bănică, cea mai bună transformare a săptămânii, în rolul Mariei Ciobanu

Andreea Bănică a câștigat cea de-a patra ediție a sezonului 2014 al emisiunii Te Cunosc de Undeva cu rolul Mariei Ciobanu. Cântăreața de muzică pop-dance a interpretat doina "Lie, ciocârlie", obținând cel mai mare punctaj, devansând-o pe Raluka, transformată în Beyonce.

Florin Ristei, câștigătorul celui de-al treilea sezon X Factor

Florin Ristei este câștigătorul X Factor România 2013 - VIDEO

Florin Ristei a câștigat trofeul X Factor și implicit cei 120.000 de euro. Solistul Freestay a obținut notorietatea de care avea nevoie în cariera sa muzicală, sute de mii de români apreciindu-i talentul, mulți devenindu-i fani. Florin l-a învins în marea finală pe Alex Mațaev, un alt concurent din echipa Deliei Matache.

Florin Ristei în punctul culminant al interpretărilor solo din semifinala X Factor

Finaliștii X Factor 2013: Bogdan Bratiș, Florin Ristei, Alex Mațaev și Mădălina Lefter - VIDEO

Cel de-al treilea sezon X Factor se apropie de sfârșit. Bogdan Bratiș, Florin Ristei, Alex Mațaev și Mădălina Lefter sunt cei patru concurenți care vor cânta în finală. Cheloo a rămas fără nicio trupă în urma televotului din semifinală.

Alex Mațaev merge în semifinala X Factor

Alex Mațaev și Florin Ristei merg în semifinala X Factor - VIDEO

Urmărește evoluțiile concurenților Deliei în a treia gală live X Factor: Florin Ristei, Oana Muntean și Alex Mațaev. Cele două voci masculine se vor întâlni în semifinală.

Italianul Paolo Lagana a părăsit concursul X Factor

A doua gală X Factor: Italianul Paolo iese din concurs, Florin Ristei dă lovitura de grație cu un șlagăr

În seara de 29 noiembrie, Florin Ristei și Alex Mațaev au oferit cele mai bune interpretări ale galei românești X Factor. Solistul FreeStay a dat lovitura de grație cu o piesă preferată - "De-ai fi tu salcie..." din repertoriul Mihaelei Mihai. Moldoveanul Alex Mațaev a făcut apel la amintirile din Vama Veche, făcându-i concurență lui Tudor Chirilă. Italianul Paolo Lagana a ieșit din concurs în urma duelului cu Oana Muntean.

Florin Ristei, primul salvat de public la gala X Factor din 24 noiembrie

Concurenții Deliei la prima gală live X Factor 2013: Dumitru Botnaru este eliminat

Concurenții Deliei (Dumitru Botnaru, Oana Muntean, Florin Ristei, Alex Mațaev și Paolo Lagana) au fost primii care au cântat la gala X Factor din 24 noiembrie. După votul publicului, Oana și Dumitru au intrat la duel, iar Delia a decis eliminarea concurentului din Republica Moldova.

CLOSE
CLOSE