Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Al Di Meola

Următoarele evenimente cu Al Di Meola


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Al Di Meola

Al Di Meola

Al Di Meola revine la București cu primul album creat sub patronajul fericirii

Al Di Meola revine pe 27 noiembrie la Sala Palatului. Chitaristul va promova la București noul său material discografic, ”OPUS”, album apărut la finele lunii februarie și creat sub umbrela fericirii.

Al Di Meola - Broken Heart

Al Di Meola - Broken Heart

Cu ”Broken Heart”, Al Di Meola deschide un nou capitol discografic. Reputatul chitarist va lansa luna aceasta albumul ”OPUS”, cel de-al 25-lea material de studio.

John McLaughlin

John McLaughlin & the 4th Dimension au lansat un nou album

John McLaughlin si trupa sa The 4th Dimension au lansat un nou album intitulat Now Here This. Discul contine 8 piese si este distribuit sub egida Abstract Logix.

al.din.meola

Concertul Al Di Meola de la Timișoara s-a amânat

Concertul lui Al Di Meola, programat pentru 13 mai 2011 la Timișoara, se va reprograma pentru săptămâna următoare, în intervalul 19-23 mai. Vestea că tatăl său a decedat ieri seară... Continuare »

Al di Meola, concert Bucuresti 2011

Al di Meola a cântat simțurilor (foto concert)

Noul concert Al di Meola a adus la Sala Palatului în jur de 2500 de iubitori de fussion-jazz și în general, de muzică instrumentală de bună calitate. Spectacolul a început... Continuare »

Al Di Meola- poster

Mâine, fusion-jazz cu Al di Meola și World Sinfonia la București!

Mâine, vine la București Al di Meola, unul dintre cei apreciați chitariști din lume, pentru un show de fusion-jazz la Sala Palatului. Evenimentul va începe la ora 20.00, iar accesul... Continuare »

al-di-meola

Concert Al Di Meola: o categorie de bilete sold out!

Cu o săptămână înaintea recitalului lui Al Di Meola de la Bucureşti, cea mai ieftină categorie de bilete este vândută în totalitate. Fanii ce încă nu şi-au procurat bilete, mai... Continuare »

Al Di Meola

Al Di Meola lansează album nou!

"Pursuit of Radical Rhapsody" este cel mai nou material ce poartă semnătura lui Al Di Meola. Albumul poate fi cumpărat online de pe site-ul oficial al artistului. Pentru noul disc,... Continuare »

CLOSE
CLOSE