Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor Damian Drăghici la Masked Singer România 2020 - captură ecranMasked Singer 2020: Damian Drăghici a fost Vampirul ce a interpretat piesa "Vals" Tavi Clonda în rolul lui Adam Lambert la "Te cunosc de undeva!" pe 19 septembrie 2020Tavi Clonda (Adam Lambert) n-a putut fi oprit de Putin & Obama la "Te cunosc de undeva!" Concurenții care au trecut de cel de-al doilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor 2020: Ce concurenți au trecut mai departe după cel de-al doilea episod

Al Di Meola

Al Di Meola Al Di Meola este pionierul unui nou stil de muzică instrumentală, o combinație inedită de sonorități jazz și tonuri fusion cu elemente latino, ce transformă acordurile în bijuterii de neprețuit. Meola este unul dintre chitariștii ce au revoluționat stilul interpretativ,influențându-i pe: Yngwie Malmsteen (alături de care a apărut pe albumul solo al clăparului Derek Sherinian, „Black Utopia”, din 2003), Richie Sambora (ex - chitaristul Bon Jovi) și pe John Petrucci de la Dream Theater. A colaborat cu: Chick Corea, Paco de Lucia, Santana, John McLaughlin, Jimmy Page, Stevie Wonder, violonistul Jean Luc Ponty, Luciano Pavarotti, Paul Simon, Phil Collins, Santana, Larrv Coryell, Steve Winwood, Wayne Shorter, Herbie Hancock, Gonzalo Rubalcaba, Jaco Pastorius, Les Paul, Steve Vai, Frank Zappa, Milton Naciemento, Egberto Gismonti, Jimmy Page, Tony Williams, Stanley Clarke, Stevie Wonder și mulți, mulți alții.

Cu o carieră fabuloasă de peste 40 de ani, Al Di Meola este un veritabil muzician. Elegant si discret, Meola se află într-o continuă căutare a sineului prin muzică.

Concerte Al Di Meola în România


Al Di Meola a concertat de mai multe ori în România. Cel mai recent concert a avut loc pe 13 iunie 2017, la Opera Națională Română din Cluj-Napoca.

Următoarele evenimente cu Al Di Meola

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Al Di Meola

Poze concert Al Di Meola la Sala Palatului pe 27 noiembrie 2018

Urmărește galeria de poze de la concertul susținut de Al Di Meola la Sala Palatului pe 27 noiembrie 2018. Al Di Meola este pionierul unui nou stil de muzică instrumentală, o combinație inedită de sonorități jazz și tonuri fusion cu elemente latino, ce transformă acordurile în bijuterii de neprețuit.

Al Di Meola

Urmărește mesajul video transmis de Al Di Meola înaintea concertului de la București

Al Di Meola revine pe 27 noiembrie la Sala Palatului. Înaintea concertului de la București, chitaristul a transmis publicului din România un mesaj video.

Al Di Meola

Al Di Meola revine la București cu primul album creat sub patronajul fericirii

Al Di Meola revine pe 27 noiembrie la Sala Palatului. Chitaristul va promova la București noul său material discografic, ”OPUS”, album apărut la finele lunii februarie și creat sub umbrela fericirii.

Al Di Meola - Broken Heart

Al Di Meola - Broken Heart

Cu ”Broken Heart”, Al Di Meola deschide un nou capitol discografic. Reputatul chitarist va lansa luna aceasta albumul ”OPUS”, cel de-al 25-lea material de studio.

John McLaughlin

John McLaughlin & the 4th Dimension au lansat un nou album

John McLaughlin si trupa sa The 4th Dimension au lansat un nou album intitulat Now Here This. Discul contine 8 piese si este distribuit sub egida Abstract Logix.

al.din.meola

Concertul Al Di Meola de la Timișoara s-a amânat

Concertul lui Al Di Meola, programat pentru 13 mai 2011 la Timișoara, se va reprograma pentru săptămâna următoare, în intervalul 19-23 mai. Vestea că tatăl său a decedat ieri seară... Continuare »

Al di Meola, concert Bucuresti 2011

Al di Meola a cântat simțurilor (foto concert)

Noul concert Al di Meola a adus la Sala Palatului în jur de 2500 de iubitori de fussion-jazz și în general, de muzică instrumentală de bună calitate. Spectacolul a început... Continuare »

Al Di Meola- poster

Mâine, fusion-jazz cu Al di Meola și World Sinfonia la București!

Mâine, vine la București Al di Meola, unul dintre cei apreciați chitariști din lume, pentru un show de fusion-jazz la Sala Palatului. Evenimentul va începe la ora 20.00, iar accesul... Continuare »

al-di-meola

Concert Al Di Meola: o categorie de bilete sold out!

Cu o săptămână înaintea recitalului lui Al Di Meola de la Bucureşti, cea mai ieftină categorie de bilete este vândută în totalitate. Fanii ce încă nu şi-au procurat bilete, mai... Continuare »

Al Di Meola

Al Di Meola lansează album nou!

"Pursuit of Radical Rhapsody" este cel mai nou material ce poartă semnătura lui Al Di Meola. Albumul poate fi cumpărat online de pe site-ul oficial al artistului. Pentru noul disc,... Continuare »

CLOSE
CLOSE