Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021 Gianina, Dorel și Bobiță în ”Las Fierbinți”"Las Fierbinți" revine în februarie la PRO TV cu sezonul 18 Roger Waters - "The Gunner's Dream" (2021)Roger Waters reinterpretează piesa "The Gunner's Dream" - VIDEO Jennifer Lopez în videoclipul ”Lonely”Jennifer Lopez dezminte zvonurile că ar fi apelat la operații estetice: "Așa arată fața mea" "Peaky Blinders" - trailer sezonul 5"Peaky Blinders" ajunge la final cu cel de-al șaselea sezon din serie Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy

Ad Hoc

Următoarele evenimente cu Ad Hoc

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre Ad Hoc

Ad Hoc

Ad Hoc - Furtuna l

Trupa transilvăneană de punk acustic folcloric medieval Ad Hoc a lansat un nou single, intitulat ”Furtuna l”. Piesa apare la două luni de la single-ul anterior, ”Furtuna II”

Ad Hoc - Pana

Ad Hoc - Pana

Trupa Ad Hoc a lansat videoclipul noului single ”Pana”. Personajele centrale din clip sunt interpretate de actorii Daath Yug și Maria Mihailovna.

Ad Hoc & Flavius Hosu, în premieră la Festivalul Medieval "Cetăți Transilvane" Sibiu 2015

Ediția de anul acesta a Festivalului Medieval „Cetăți Transilvane” Sibiu, ce va avea loc între 28 şi 30 august, va fi deschisă de Ad Hoc & Flavius Hosu. Astfel, vineri, trupei de punk acustic folcloric medieval i se alătură toboşarul-geniu, care la doar 14 ani cântă cu trupa Phoenix într-un proiect inedit ce deschide orizontul unei lumi pline de aventură.

Trupa Ad Hoc prezintă turneul Drunken Sailor

Ad Hoc prezintă turneul Drunken Sailor, care va cuprinde 7 zile de concerte în Vama Veche, începând cu 27 iulie. Află mai jos programul show-urilor pe care trupa le va susține.

Ad Hoc: ”Dezmăț, licori și muzici medievale”

Ad Hoc, una dintre cele mai cunoscute trupe de muzică medievală din România aniversează 6 ani de existență pe piața românească și își așteaptă fanii în Colectiv pe 28 mai, pentru a petrece împreună.

Ad Hoc - Fata din Grădina Zmeilor

Urmărește noul clip al celor de la Ad Hoc pentru piesa „Fata din Grădina Zmeilor”, aflată pe albumul „Dezmăț, licori și muzici medievale”.

Ad Hoc - Finala Trofeul Club A

Trupa Ad Hoc concerteaza la IRAF

Ce de-a doua seară a festivalului IRAF va fi deschisă de trupa Ad Hoc. Astfel, pe 8 iunie, începând cu ora 18.30, Gradina Uranus din Bucureşti va găzdui primul concert... Continuare »

Ad Hoc - Finala Trofeul Club A

Manfellow, Luni la Teatru, Maya și Ad Hoc - încheierea concursului Avanpost Rock

Miercuri, 16 mai, a marcat finalul competiției Avanpost Rock de acest an. Trofeul Club A este foarte aproape de a-și cunoaște posesorul în weekend-ul următor, în cadrul Festivalului Club A.... Continuare »

CLOSE
CLOSE