Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Delia concert Cum Era drive in Romexpo 2020INFO CONCERT:
Delia - concert Drive In
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Above & Beyond

Următoarele evenimente cu Above & Beyond


INFO & BILETE CONCERT

Știri despre Above & Beyond

Primul val de artiști confirmați la UNTOLD 2020 vine cu o serie de premiere naționale

Cea de-a șasea ediție a festivalului UNTOLD îi aduce pe cele 10 scene pe unii dintre cei mai renumiți artiști internaționali ai momentului, dar și trupe legendare care s-au reunit și au concerte sold-out pe marile stadioane ale lumii.

Above & Beyond - Common Ground

Above & Beyond lansează "Common Ground Companion EP"

Fanii trioului electronic Above & Beyond se pot bucura acum de un capitol extra al albumului Common Ground, EP-ul Common Ground Companion care aduce trei piese noi plus câteva mixuri care nu au mai avut loc pe albumul precedent.

Terapie muzicală şi vizuală cu Above & Beyond la București

Pe 3 martie 2012, la World Trade Plaza din București a avut loc o sedință de terapie în grup prin muzică trance şi efecte vizuale explozive, condusă de formația Above... Continuare »

Above & Beyond (sursa foto en.wikipedia.org)

Urcă pe scenă alături de Above & Beyond în timpul turneului Group Therapy

Fanii britanici Above & Beyond au şansa de a urca pe scenă alături de trupă în timpul show-urilor programate în Marea Britanie în perioada 7-21 aprilie 2012. Astfel, în fiecare... Continuare »

Above & Beyond (sursa foto en.wikipedia.org)

Above & Beyond a lansat ultimul episod Above & Beyond TV - VIDEO

Grupul britanc de trance, Above & Beyond, a lansat ultimul episod al proiectului Above & Beyond TV. În acest episod, trupa se află într-un pub tradițional englezesc, The Old Queen’s... Continuare »

Above & Beyond Bucuresti

Concert Above & Beyond la World Trade Plaza

Celebrul trio, Above & Beyond, mixează în România pe 3 martie la World Trade Plaza ca parte a turneului internațional Group Therapy 2012. Anul trecut, DJ-ii au câștigat Essential Mix of the Year, iar... Continuare »

The Mission Dance Week-end 2011

Informații complete The Mission Dance Weekend 2011

Organizatorii evenimentului The Mission Dance Weekend sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru un week-end întreg de muzică live de cea mai bună calitate. Pe 5 şi 6... Continuare »

the-mission-dance-weekend

The Mission Dance Weekend- line-up complet

The Mission Dance Weekend își desfășoară cea de-a patra ediție între 5 și 6 august 2011, pe plaja Hanul Piraților din Năvodari. Printre numele importante de pe afiș îi regăsim... Continuare »

CLOSE
CLOSE