Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021

A-ha

A-ha Trupa norvegiană A-Ha și-a făcut debutul în anii '80, căpătând faimă internațională începând cu anul 1985 și păstrând acest statut în anii'90 și chiar și 2000.

Câteva din hiturile norvegienilor de la A-Ha sunt „Take On Me”, “Crying in the Rain” sau “The Sun Always Shines on T.V.”.

Între 1998 și 2007 norvegienii s-au reunit după o perioadă de pauză începută în 1994 și au scos albumul Lifelines, care le-a adus noi piese de succes internațional precum „Summer Moved On” sau “Lifelines”.

Următoarele evenimente cu A-ha

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre A-ha

Videoclip A-Ha Take on Me 4K

A-ha a lansat o variantă remasterizată 4K a videoclipului "Take On Me"

Videoclipul "Take on Me" de la A-ha a fost unul revoluţionar atunci când a debutat, în 1985, iar pe final de an 2019 a primit o nouă versiune. Este vorba despre o variantă remasterizată 4K, pe care vă invităm să o urmăriţi în articol.

a-ha - The Sun Always Shines On TV (MTV Unplugged) ft. Ingrid Helene Håvik

A-ha - The Sun Always Shines On TV (MTV Unplugged) ft. Ingrid Helene Håvik

A-ha continuă seria clipurilor MTV Unplugged cu o piesă cunoscută din repertoriul trupei, ”The Sun Always Shines On TV”. Melodia este interpretată împreună cu artista de origine novegiană Ingrid Helene Håvik.

A-ha - This Is Our Home

A-ha - This Is Our Home (MTV Unplugged)

Deși reunirea din 2015 a trupei A-ha nu se extindea inițial dincolo de lansarea și promovarea albumului ”Cast in Steel”, planurile formației au fost date peste cap de valul de aprecieri primit din partea publicului. Așa se face că în septembrie 2017, A-ha lansează o piesă nouă, intitulată ”This Is Our Home”. Melodia este acompaniată de un videoclip filmat live în cadrul noii serii de episoade MTV Unplugged.

a-ha - Objects In The Mirror

A-ha - Objects In The Mirror

A-ha a lansat videoclipul piesei ”Objects In The Mirror”. Melodia se regăsește pe albumul ”Cast in Steel”, ce a marcat reunirea formației după o pauză de 6 ani.

Legendarii de la a-ha se reunesc şi lansează un dublu disc

Trupa a-ha sărbătoreşte cei 30 de ani de carieră prin lansarea unui dublu disc - "Time and Again: The Ultimate A-HA". Acesta va conţine cele mai bune piese de pe albumele anterioare şi mai multe remixuri.

A-ha

A-ha le mulțumește fanilor lansând piesa "The End Of The Affair" - FOTO SLIDESHOW

A-ha a dezvăluit o nouă piesă, intitulată "The End Of The Affair". Melodia este acompaniată de un colaj de poze din timpul concertelor susținute recent în America de Sud, prin acest slideshow formația mulțumindu-le fanilor pentru susținere.

A-ha - Under The Makeup

A-ha - Under The Makeup

A-ha a lansat videoclipul noului single ”Under The Makeup”. Piesa marchează revenirea trupei în atenția publicului după 6 ani de pauză.

A-ha

Ascultă un fragment dintr-o piesă nouă A-ha - AUDIO

Până la data lansării noului album ”Cast in Steel”, A-ha incită curiozitatea publicului printr-un fragment dintr-o piesă nouă. În articol puteți asculta un minut și jumătate din această nouă melodie, zilele următoare urmând a fi dezvăluite și alte piese de pe discul așteptat în septembrie.

A-ha - Under The Makeup

A-ha a lansat un lyric video pentru noul single ”Under The Makeup”. Piesa marchează revenirea trupei în atenția publicului după 6 ani de pauză.

A-ha

AUDIO: A-ha - "Under The Makeup", primul single după o pauză de 5 ani

A-ha a lansat prima piesă originală după o pauză de 5 ani. Noul single al norvegienilor se numește "Under The Makeup" și a fost înregistrat cu sprijinul artistului de muzică jazz Lars Horntvedt și a unei orchestre impresionante, compuse din 70 de persoane.

A-ha se reunește pentru a lansa un nou album, "Cast in Steel" - DATE TURNEU 2015

A-ha a revenit asupra deciziei din 2009 de a pune punct activității trupei. Spre încântarea fanilor de pretutindeni, formația se reunește pentru a lansa un nou album de studio, "Cast in Steel". Cel de-al 10-lea material discografic A-ha va fi promovat printr-un turneu european, care va demara pe 3 aprilie în Stuttgart, Germania.

Morten Harket (A-ha) și Klaus Maine (Scorpions)

Trupa Scorpions a cântat împreună cu Morten Harket de la A-ha

Cei de la Scorpions l-au avut ca invitat special pe Morten Harket, solistul de la A-ha, în cadrul unor concerte susținute în Grecia, luna trecută.

A-ha, concert în memoria victimelor din Norvegia

Trupa A-ha se va reuni pentru un concert ce va comemora victimele masacrului de pe insula Utoeya şi de la Oslo. Evenimentul va avea loc pe 21 august 2011 în... Continuare »

CLOSE
CLOSE