Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

7 Klase

Următoarele evenimente cu 7 Klase


INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT

INFO & BILETE CONCERT

Știri despre 7 Klase

Smiley îi ia pe Emilian, Jean Gavril și 7 Klase în turneul "Smiley Omul"

Turneul ”Smiley Omul”, ce va cuprinde 15 orașe din țara, va avea concerte de deschidere diferite în funcție de locație. Artistul îi va avea alături pe Emilian, Jean Gavril și băieții de la 7 Klase.

7 Klase - Plec din Chișinău

7 Klase - Plec din Chișinău

Trupa 7 Klase face o declarație muzicală publică, la bordul unui avion sportiv: “Plec din Chișinău”. Acesta este titlul noii lor piese, prin care marchează finalul liceului și începerea unei noi etape din viața lor - Conservatorul.

7 Klase - Fata care nu ma lasa

7 Klase - Fata care nu mă lasă

Băieții de la 7 Klase sunt gata să-și ia in spate acordeonul, contrabasul și tobele și să ajungă la “fata care nu-i lasă în casă”. Noua lor piesă, "Fata care nu mă lasă", este ca o declarație de dragoste insistentă pe care cei 5 băieți o fac chiar de 1 martie.

7 Klase - Fata Urbana

7 Klase - Fată Urbană

După ce l-a impresionat pe Smiley la „Românii au Talent”, trupa de băieți 7 Klase, din Republica Moldova, lansează single-ul și videoclipul ”Fată Urbană”.

CLOSE
CLOSE