Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

3rdEyeGirl

Următoarele evenimente cu 3rdEyeGirl

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre 3rdEyeGirl

Prince & 3RDEYEGIRL - MARZ

Prince & 3RDEYEGIRL - MARZ

Prince readuce în mainstream febra rock 'n' roll-ului cu noul single ”MARZ”. Piesa cu sound old-school este extrasă de pe albumul “"Plectrumelectrum"”, înregistrat împreună cu 3rdeyegirl.

Prince - Art Official Age (copertă album)

Prince a lansat 2 piese noi: "U Know" și "Whitecaps" - AUDIO

Cu un arsenal de piese noi în dotare, Prince oferă publicului doza necesară unei audiții care să stârnească apetitul pentru soul, R&B, rock și funk. Artistul a lansat recent două compoziții noi, câte una de pe fiecare album pregătit pentru această toamnă. "U Know" de pe discul “"Art Official Age" și "Whitecaps" de pe materialul "Plectrumelectrum"” pot fi ascultate în articol.

Prince

Prince a lansat piesa "The Breakdown" - AUDIO

Prince, unul dintre cei mai nonconformişti artiști, a lansat un nou single, intitulat "The Breakdown". Melodia este inclusă pe albumul "Plectrum Electrum", programat spre lansare în acest an, şi este o baladă funk care se potriveşte pentru zilele ploioase.

Prince, invitat în emisiunea lui Arsenio Hall (secventa, 5 martie 2014)

Prince își prezintă noua piesă "FunkNRoll" și simțul umorului în show-ul lui Arsenio

Prince și trupa sa 3rdEyeGirl au dezvăluit noua melodie "FunkNRoll", care va fi inclusă pe viitorul album, "Plectrumelectrum". Premiera a avut loc în cadrul show-ului de televiziune Arsenio, ce a găzduit și un interesant interviu ca între vechi prieteni: Prince și actorul Arsenio Hall. Urmăriți interpretarea live în articol.

CLOSE
CLOSE