Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

3 Doors Down

Trupa americană 3 Doors Down a fost fondată în 1996 și a devenit cunoscută datorită piesei de debut „Kryptonite” care a avut un deosebit succes internațional.

Primul lor album se numește The Better Life , a fost lansat în anul 2000 și a primit șase distincții de platină în Statele Unite. Trupa a lansat de atunci și până în prezent încă patru albume, la distanță de trei ani, albume care au ajuns pe primele poziții din topurile Billboard.

Fanii celor de la 3 Doors Down ar putea asculta de asemenea trupele Nickleback, Puddle of Mud, Daughtry sau Shinedown.

Următoarele evenimente cu 3 Doors Down

Nu sunt concerte indexate pentru aceasta perioadă.

Știri despre 3 Doors Down

3 Doors Down

3 Doors Down oferă gratuit single-ul One Light – LYRIC VIDEO

Noul single 3 Doors Down, One Light, poate fi descărcat gratuit de pe site-ul trupei. Piesa se regăsește pe viitorul material The Greatest Hits, ce va fi lansat pe 19 noiembrie.

3 Doors Down

Chitaristul Matt Roberts părăsește 3 Doors Down

3 Doors Down au ajuns să fie mai mult o damilie păstrându-și în mare parte componența intactă de la înființare. Trupa a anunțat, însă, că unul dintre membrii fondatori părăsește... Continuare »

3-doors-down

Ascultă noul single 3 Doors Down!

”Every Time You Go„ este noul single lansat de 3 Doors Down, ce va fi inclus și pe viitorul material discografic al formației, intitulat ”Time Of My Life”, ce va... Continuare »

CLOSE
CLOSE