Urmărește-ne în Social Media

jazz, pop

ZMEI3

Poster eveniment ZMEI3

Trupa ZMEI3 revine în Expirat Halele Carol cu un show de neratat. Concertul are loc pe 15 martie 2023, și va reuni pe scenă mai mulți invitați surpriză.

Bilete concert ZMEI3 la Expirat

  • Acces General - 80 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

ZMEI3 este trupa româno-germană de la Berlin. Stilul propriu pe care ZMEI3 l-a creat la Berlin se numește Rough Romanian Soul - indie pop-folk cu improvizație de jazz, cu atitudine punk-rock și cu un sound experimental cu accente psihedelice.

ZMEI3 a înregistrat primul album împreună cu producătorul Ian Brennan, laureat al premiului Grammy (Tinariwen). Albumul "Rough Romanian Soul" a fost înregistrat live și lansat de casa de discuri Six Degrees Records din San Francisco. ZMEI3 au cântat la WOMAD, BBC Radio 3 și BBC World, The Troubadour London, Electric Castle Festival, Elbphilharmonie Hamburg, Gasteig München, Schleswig-Holstein Musikfestival, Stanser Musiktage, Porgy & Bess Vienna, Bucharest Jazz Festival etc.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 ianuarie 2023. Ref #152089

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.