Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Serj Tankian (System Of A Down) Live (screenshot)Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative Alexandru AndrieșAlexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber Stevie NicksStevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta" James Hetfield la volanul uneia dintre mașinile sale de colecțieJames Hetfield este onorat că Muzeul Petersen îi expune mașinile, chiar dacă îi este dor "să fie în preajma lor" Poster Gărâna Jazz Festival 2020Gărâna Jazz Festival 2020 - programul complet și condițiile de desfășurare Toni Cornell cântând ”Black” de la Pearl Jam în cadrul Lollapalooza 2020Fiica lui Chris Cornell a realizat un cover răvășitor după Pearl Jam - VIDEO

Zilele Prieteniei Bergenbier la Parcul Olimpia din Ploiești

Raportează erori Data: sâmbătă, 5 iulie 2014- duminică, 6 iulie 2014Ora de incepere: 16:00 Loc: Organizator: Bergenbier
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Bergenbier continuă sărbătoarea prieteniei în 2014. Cea mai mare manifestare muzicală a verii, "Zilele Prieteniei Bergenbier" duce mai departe tradiția în 10 orașe: Iași, Cluj Napoca, Craiova, București, Ploiești,  AradAlba IuliaBrașovGalați și Constanța.

Vino pe 5 si 6 iulie la Ploiesti, începând cu ora 16:00, pentru a cânta alături de prieteni şi trupele preferate la Zilele Prieteniei Bergenbier. Evenimentul va avea loc în Parcul Olimpia.

Moebius, The Speakers, Niște Băieți, SKA’NK, ZOB si Paraziții sunt trupele care promit să facă Parcul Olimpia din Ploiești neîncăpător în ziua de sâmbătă, 5 iulie, și să ofere publicului un show plin de forță și ritm. Weekend-ul prietenilor va continua și în ziua de duminică, 6 iulie, când vom cânta împreună cu trupele Up to Eleven, The Pixels, Ultimu’ Nivel, Mihai Mărgineanu & Band, R.O.A. si Vița de Vie.

Intrarea în ambele zile de concert este liberă.

Program trupe Zilele Prieteniei Ploiești:

[tab: Sâmbătă, 5 iulie:]

 • Moebius
 • The Speakers
 • Niște Băieți
 • SKA’NK
 • ZOB

[tab: Duminică, 6 iulie]

 • Up to Eleven
 • The Pixels
 • Ultimu’ Nivel
 • Mihai Mărgineanu & Band
 • R.O.A.
 • Vița de Vie

[tab:END]

Anul trecut seria de evenimente “Zilele Prieteniei Bergenbier” a adunat aproape 150.000 de prieteni în 5 orașe din țară. În 2014 numărul orașelor s-a dublat. Urmărește galeriile foto de la festivalul din București, unde au cântat nu mai puțin de 15 formații în fața unui total de 60 de mii de oameni: poze cu publicul, VUNK, Robin and the Backstabbers, Vița de vie și R.O.A.

După show-ul de la Ploiești, alte 5 orașe urmează să bifeze prietenia pe harta concertelor: Arad, Alba Iulia, Brașov, Galați și Constanța.

Vezi mai multe știri și materiale despre Mihai MărgineanuMoebiusNiste BaietiPixelsR.O.A.Ska-nkThe SpeakersUltimu’ NivelUp To ElevenVita de VieZob

Calendar concerte

<< aug. 2020 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE