Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Victoria - Ugly Cry (Artwork)Eurovision 2021: Reprezentanta Bulgariei dorește ca România să o ajute la selectarea piesei John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări

Zilele Prieteniei Bergenbier la Piața Constituției

Raportează erori Data: sâmbătă, 28 iunie 2014- duminică, 29 iunie 2014Ora de incepere: 16:00 Loc: Organizator: Bergenbier
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Bergenbier continuă sărbătoarea prieteniei în 2014. Cea mai mare manifestare muzicală a verii, "Zilele Prieteniei Bergenbier" duce mai departe tradiția în 10 orașe: IașiCluj NapocaCraiovaBucureștiPloiești,  AradAlba IuliaBrașovGalați și Constanța. La evenimente sunt așteptați în jur de 500.000 de oameni.

UPDATE: Galeria de poze cu publicul sâmbătă la Zilele Prieteniei

Vino pe 28 si 29 iunie la București, începând cu ora 16:00, pentru a cânta alături de prieteni şi trupele preferate la Zilele Prieteniei Bergenbier. Această a doua ediție a festivalului berii va avea loc tot în Piața Constituției. Intrarea în ambele zile de concert este liberă.

INFO: Invitatiile VIP permit accesul într-un cort special amenajat pentru cei care dețin astfel de invitații și primesc din partea casei un meniu cu bere și mâncare.

Program Zilele Prieteniei București:

[tab:Sâmbătă, 28 iunie:]

Galeria de poze cu publicul sâmbătă la Zilele Prieteniei

[tab:Duminică, 29 iunie:]

  • 16.30 - The Speakers
  • 17.20 - Moebius
  • 18.00 - COMA
  • 19.00 - ZOB
  • 20.00 - O.C.S.
  • 21.00 - Șuie Paparude
  • 22.00 - Paraziții

[tab:END]

Turneul Zilele Prieteniei Bergenbier a debutat la Iași pe 7-8 iunie cu un eveniment care a închis strada principală a orașului datorită numărului mare de participanți și a încântat publicul din Cluj pe 15 -16 iunie. Craiova a fost următorul oraș care s-a bucurat de „Zilele Prieteniei Bergenbier”, unde aproximativ 30.000 de oameni s-au împrietenit și au dansat pe muzica lui Mihai Mărgineanu și a band-ului său, dar au și strigat în cor „Ne Place”, alături de R.O.A. Concertele de la Craiova s-au încheiat cu un show marca Paraziții, care a trasformat Piața Prefecturii în cea mai mare scenă, în care publicul cânta la unison cu cei trei membrii ai trupei.

Anul trecut seria de evenimente “Zilele Prieteniei Bergenbier” a adunat aproape 150.000 de prieteni în 5 orașe din țară. Urmărește galeriile foto de anul trecut din București: poze cu publicul, CARGO, Alternosfera, EMIL, CTC, Aeon Blank.

Vezi mai multe știri și materiale despre ComaOmul cu Șobolani (OCS)ParazițiiROARobin and the BackstabbersShadowboxȘuie PaparudeVita de VieVunkZob

Calendar concerte

<< feb. 2021 >>
lmmjvsd
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
1 2 3 4 5 6 7

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE