Urmărește-ne în Social Media

electronica, rap, rock

Zilele Prieteniei Bergenbier

Poster eveniment Zilele Prieteniei Bergenbier

Bergenbier continuă sărbătoarea prieteniei în 2014. Cea mai mare manifestare muzicală a verii, "Zilele Prieteniei Bergenbier" duce mai departe tradiția în 10 orașe: IașiCluj NapocaCraiovaBucureștiPloiești,  AradAlba IuliaBrașovGalați și Constanța. La evenimente sunt așteptați în jur de 500.000 de oameni.

UPDATE: Galeria de poze cu publicul sâmbătă la Zilele Prieteniei

Vino pe 28 si 29 iunie la București, începând cu ora 16:00, pentru a cânta alături de prieteni şi trupele preferate la Zilele Prieteniei Bergenbier. Această a doua ediție a festivalului berii va avea loc tot în Piața Constituției. Intrarea în ambele zile de concert este liberă.

INFO: Invitatiile VIP permit accesul într-un cort special amenajat pentru cei care dețin astfel de invitații și primesc din partea casei un meniu cu bere și mâncare.

Program Zilele Prieteniei București:

[tab:Sâmbătă, 28 iunie:]

Galeria de poze cu publicul sâmbătă la Zilele Prieteniei

[tab:Duminică, 29 iunie:]

  • 16.30 - The Speakers
  • 17.20 - Moebius
  • 18.00 - COMA
  • 19.00 - ZOB
  • 20.00 - O.C.S.
  • 21.00 - Șuie Paparude
  • 22.00 - Paraziții

[tab:END]

Turneul Zilele Prieteniei Bergenbier a debutat la Iași pe 7-8 iunie cu un eveniment care a închis strada principală a orașului datorită numărului mare de participanți și a încântat publicul din Cluj pe 15 -16 iunie. Craiova a fost următorul oraș care s-a bucurat de „Zilele Prieteniei Bergenbier”, unde aproximativ 30.000 de oameni s-au împrietenit și au dansat pe muzica lui Mihai Mărgineanu și a band-ului său, dar au și strigat în cor „Ne Place”, alături de R.O.A. Concertele de la Craiova s-au încheiat cu un show marca Paraziții, care a trasformat Piața Prefecturii în cea mai mare scenă, în care publicul cânta la unison cu cei trei membrii ai trupei.

Anul trecut seria de evenimente “Zilele Prieteniei Bergenbier” a adunat aproape 150.000 de prieteni în 5 orașe din țară. Urmărește galeriile foto de anul trecut din București: poze cu publicul, CARGO, Alternosfera, EMIL, CTC, Aeon Blank.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 iulie 2014. Ref #69803

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.