Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Publicul ARTmania Festival 2019Un festival de muzică rock are loc în Wisconsin, "Herd Immunity Fest" a fost denumirea inițială a evenimentului Brian May vorbește despre o posibilă colaborare cu Tony Iommi, "unul dintre cei mai dragi prieteni" ai lui INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii

Zilele Prieteniei Bergenbier la Piața Sfatului Brașov

Raportează erori Data: sâmbătă, 2 august 2014- duminică, 3 august 2014Ora de incepere: 15:00 Loc: Organizator: Bergenbier
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Bergenbier continuă sărbătoarea prieteniei în 2014. Cea mai mare manifestare muzicală a verii, "Zilele Prieteniei Bergenbier" duce mai departe tradiția în 10 orașe: IașiCluj NapocaCraiovaBucureștiPloiești,  AradAlba IuliaBrașovGalați și Constanța.

După o serie impresionantă de 7 concerte care au avut loc în unele dintre cele mai mari orașe din țară, a venit rândul Brașovului să găzduiască timp de două zile cea mai mare manifestare muzicală a verii. Turneul „Zilele Prieteniei Bergenbier” va ajunge în Brașov, în Piața Sfatului, pe 2 și 3 August, de la ora 15:00 - 14 trupe, atmosferă incendiară și mii de litri de bere rece pentru un public însetat de muzică.

În ambele zile de evenimente, intrarea este liberă.

Line-up Zilele Prieteniei Brașov:

[tab: Sâmbătă, 2 august:]

 • VUNK
 • Şuie Paparude
 • Shadowbox
 • OCS
 • CTC
 • The Kryptonite Sparks
 • Omephis

[tab: Duminică, 3 august:]

 • Paraziţii
 • Viţa de Vie
 • Zob
 • ROA
 • PINHOLES
 • Mercedes Band
 • QuantiQ

[tab:END]

Anul trecut seria de evenimente “Zilele Prieteniei Bergenbier” a adunat aproape 150.000 de prieteni în 5 orașe din țară. În 2014 numărul orașelor s-a dublat. Urmărește galeriile foto de la festivalul din București, unde au cântat nu mai puțin de 15 formații în fața unui total de 60 de mii de oameni: poze cu publiculVUNKRobin and the BackstabbersVița de vie și R.O.A.

După show-ul de la Brașov, alte 2 orașe urmează să bifeze prietenia pe harta concertelor: Galați și Constanța.

Vezi mai multe știri și materiale despre CTCOmul cu Șobolani (OCS)ParazițiiPinholesROAShadowboxȘuie PaparudeVita de VieVunkZob

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE