Urmărește-ne în Social Media

electronica, rap, rock

Zilele Prieteniei Bergenbier

Poster eveniment Zilele Prieteniei Bergenbier

După o serie de evenimente Zilele Prieteniei Bergenbier cu artiști aleși pe sprânceană desfășurate în 5 dintre cele mai mari orașe din țară - IașiCluj NapocaCraiovaBucureștiPloiești -  este rândul Aradului să se bucure în weekend-ul 19 - 20 iulie, în ștrandul Neptun, de ore întregi de muzică bună, plină de ritm, de multă bere rece și mii de prieteni.

Accesul la concerte se va face în schimbul unui taxe de 2,5 lei, iar primii 2.000 de oameni sosiți atât sâmbătă, cât și duminică, primesc gratuit o bere din partea Bergenbier (acest lucru este valabil doar pentru persoanele cu vârsta peste 18 ani).

Program trupe Zilele Prieteniei Arad:

[tab: Sâmbătă, 19 iulie]

  • Vunk
  • Șuie Paparude
  • OCS
  • Shadowbox

[tab: Duminică, 20 iulie]

  • Paraziții
  • Vița de Vie
  • R.O.A.
  • ZOB

[tab:END]

Pentru una din trupele care va urca pe scena „Zilele Prieteniei Bergenbier” este o adevărată bucurie să se afle în Arad. Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie este arădean și declară cu entuziasm înaintea concertului:

„De fiecare dată îmi amintesc cu drag de orașul care înseamnă “acasă”. Chiar dacă nu mai am timp de vizite, mă bucur de fiecare dată când ajung în Arad cu ocazia concertelor pe care le susținem aici sau atunci când îmi duc copiii în vacanță. Chiar dacă Aradul s-a schimbat, pentru mine rămâne la fel. Sunt atât de înfometat de parfumul lui din copilărie, încât nu caut şi nu văd decât ce mă interesează pe mine. Concertul „Zilele Prieteniei Bergenbier” ne oferă ocazia să fim alături de prietenii arădeni. Este primul concert Vița de Vie în Arad anul acesta și avem o dublă datorie de onorat, în două concerte sold-out anulate din cauza unor împrejurări nefericite. E greu să ajungem în Arad, dar și când ajungem suntem primiți extraordinar și trăim momente frumoase alături de public.”

Anul trecut seria de evenimente “Zilele Prieteniei Bergenbier” a adunat aproape 150.000 de prieteni în 5 orașe din țară. În 2014 numărul orașelor s-a dublat. Urmărește galeriile foto de la festivalul din București, unde au cântat nu mai puțin de 15 formații în fața unui total de 60 de mii de oameni: poze cu publiculVUNKRobin and the BackstabbersVița de vie și R.O.A.

După show-ul de la Arad, alte 4 orașe urmează să bifeze prietenia pe harta concertelor: Alba IuliaBrașovGalați și Constanța.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 iulie 2014. Ref #69802

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.