Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Zilele Prieteniei Bergenbier la Strandul Neptun Arad

Raportează erori Data: sâmbătă, 19 iulie 2014- duminică, 20 iulie 2014Ora de incepere: 16:00 Loc: Organizator: Bergenbier
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate, iar agenda noastră a fost actualizată. Festivalurile și concertele mari nu vor putea reveni mai devreme de 1 septembrie. În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

După o serie de evenimente Zilele Prieteniei Bergenbier cu artiști aleși pe sprânceană desfășurate în 5 dintre cele mai mari orașe din țară - IașiCluj NapocaCraiovaBucureștiPloiești -  este rândul Aradului să se bucure în weekend-ul 19 - 20 iulie, în ștrandul Neptun, de ore întregi de muzică bună, plină de ritm, de multă bere rece și mii de prieteni.

Accesul la concerte se va face în schimbul unui taxe de 2,5 lei, iar primii 2.000 de oameni sosiți atât sâmbătă, cât și duminică, primesc gratuit o bere din partea Bergenbier (acest lucru este valabil doar pentru persoanele cu vârsta peste 18 ani).

Program trupe Zilele Prieteniei Arad:

[tab: Sâmbătă, 19 iulie]

  • Vunk
  • Șuie Paparude
  • OCS
  • Shadowbox

[tab: Duminică, 20 iulie]

  • Paraziții
  • Vița de Vie
  • R.O.A.
  • ZOB

[tab:END]

Pentru una din trupele care va urca pe scena „Zilele Prieteniei Bergenbier” este o adevărată bucurie să se afle în Arad. Adrian Despot, solistul trupei Vița de Vie este arădean și declară cu entuziasm înaintea concertului:

„De fiecare dată îmi amintesc cu drag de orașul care înseamnă “acasă”. Chiar dacă nu mai am timp de vizite, mă bucur de fiecare dată când ajung în Arad cu ocazia concertelor pe care le susținem aici sau atunci când îmi duc copiii în vacanță. Chiar dacă Aradul s-a schimbat, pentru mine rămâne la fel. Sunt atât de înfometat de parfumul lui din copilărie, încât nu caut şi nu văd decât ce mă interesează pe mine. Concertul „Zilele Prieteniei Bergenbier” ne oferă ocazia să fim alături de prietenii arădeni. Este primul concert Vița de Vie în Arad anul acesta și avem o dublă datorie de onorat, în două concerte sold-out anulate din cauza unor împrejurări nefericite. E greu să ajungem în Arad, dar și când ajungem suntem primiți extraordinar și trăim momente frumoase alături de public.”

Anul trecut seria de evenimente “Zilele Prieteniei Bergenbier” a adunat aproape 150.000 de prieteni în 5 orașe din țară. În 2014 numărul orașelor s-a dublat. Urmărește galeriile foto de la festivalul din București, unde au cântat nu mai puțin de 15 formații în fața unui total de 60 de mii de oameni: poze cu publiculVUNKRobin and the BackstabbersVița de vie și R.O.A.

După show-ul de la Arad, alte 4 orașe urmează să bifeze prietenia pe harta concertelor: Alba IuliaBrașovGalați și Constanța.

Vezi mai multe știri și materiale despre Omul cu Șobolani (OCS)ParazițiiR.O.A.ShadowboxȘuie PaparudeVita de VieVunkZob

Calendar concerte

<< iul. 2020 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE