Urmărește-ne în Social Media

rock, rap, world music

Zdob și Zdub

Poster eveniment Zdob și Zdub

UPDATE: Concertul trupei Zdob și Zdub ce ar fi trebuit să se desfășoare în data de 25 aprilie, la Arenele Romane din București a fost suspendat și amânat până pe 22 mai. Amânarea concertului aduce totodată și schimbarea locației, acesta urmând a fi susținut la Grădina Urbană Herăstrău.

Bilete concert Zdob și Zdub

  • VIP - 141,28 lei
  • Loc la masă categoria 1 - 108,42 lei
  • Loc la masă categoria 2 - 53,66 lei
  • Golden Circle (în picioare, în fața scenei) - 86,52 lei

De la elementele de hip-hop, drum'n'bass, jungle, punk și triluri de fluier sau trompeta tradițională, hiturile "DJ Vasile", "Zdubii bateţi tare", "Bunica bate toba", "Moldovenii s-au născut" sau "Bună dimineața” vor fi nelipsite din playlist-ul concertului Zdob și Zdub de la Arenele Romane și reprezintă garanția unui concert crossover inegalabil.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 mai 2022. Ref #146169

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.