Urmărește-ne în Social Media

world music

Zdob și Zdub

Poster eveniment Zdob și Zdub

Concertul Zdob și Zdub de la Arenele Romane va decurge conform programului stablit (pentru cei îngrijorați de vremea cu zăpadă, arena a fost curățată).

ACCES & PROGRAM:

Portile Arenelor Romane se deschid la ora 19:00 iar concertele incep la ora 20:00.
In deschidere va canta trupa CUIBUL.

  • Accesul in perimetrul evenimentului este permis pe baza de bilet valid. Posesorii de bilete Golden Circle primesc o bratara cu care vor intra in zona dedicata. Odata intrati in incinta Arenelor Romane nu puteti parasi locatia decat in caz de urgenta. In caz contrar va trebui sa cumparati un alt bilet
  • Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit si este permis doar daca acetia sunt insotiti de unul dintre parini, posesor al unui bilet valid. De asemenea, organizatorii recomanda, pentru a inlatura orice dubii, prezentarea la intrare a unui act doveditor al varstei copilului (copie). Va recomandam sa aduceti casti speciale pentru protectia auzului copilului. Volumul puternic poate afecta auzul celor mici.
  • Accesul minorilor cu varste sub 14 ani este permis pe baza de bilet si doar insotiti de un adult posesor de bilet valid.
  • Accesul in zona Golden Circle din fata scenei se face pe baza de bratara care va fi pusa la intrare.

UPDATE: Datorită evenimentelor neplăcute din ultima perioadă, concertul aniversar și de lansare Zdob și Zdub a fost reprogramat pentru 17 ianuarie 2016 tot la Arenele Romane.

Toamna se face vinul, toamna “Zdob și Zdub” serbează ziua de naștere. Trupa invită fanii la Arenele Romane din București, pe data de 20 noiembrie, la un party etno-rock, să sărbatorească împreună cei 20 de ani de existență și, totodată, să le fie alături la lansarea unui album simbolic pentru acest prilej  - “20 de veri”.

Pe scena Arenelor Romane veți avea parte de cele mai tari hituri zdubești, adunate in acesti 20 de ani de activitate, iar pe noul CD veți “gusta” din 16 piese needitate, inclusiv 3 single-uri noi. Toamna aceasta Zdob si Zdub strânge cea mai bogată roadă pentru voi. Zdubii vor petrece împreună cu  invitați speciali - artiști și persoane publice care le-au marcat cariera. Veți avea parte de featuring-uri cu Teo Trandafir, Boonika originală din Văleni, MC Vasile, Radu Almășan (Bosquito), Anatol Stefanet (Trigon), Mitos Micleușan (Planeta Moldova), Franz Meir-Dini (Germania).În deschidere va canta trupa din Chișinău - Cuibul, cu soliștii Lidia Scarlatși Igor Dinga.

Bilete Concert Zdob și Zdub la Arenele Romane

  • Golden Circle – 80 de lei (doar 200 de bilete)
  • Acces General (primele 200 de bilete) - 50 de lei
  • La intrare - 60 de lei

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 ianuarie 2016. Ref #84140

AGENDA DE CONCERTE

<< iul. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.