Urmărește-ne în Social Media

jazz, r&b

ZAZ

Poster eveniment ZAZ

Cântăreaţa ZAZ, una dintre cele mai îndrăgite vedete ale Franţei, va concerta la Sala Palatului, pe 11 iunie 2023. Evenimentul face parte din turneul "Organique Tour".

Bilete concert ZAZ la Sala Palatului

  • VIP - 399 lei
  • Categoria 1 - 299 lei
  • Categoria 2 - 259 lei
  • Categoria 3 - 189 lei
  • Categoria 4 - 139 lei

ZAZ a studiat la conservator, cântă la vioară, la chitară şi la pian. Artista a cântat, de asemenea, în cor şi şi-a început activitatea muzicală în diferite grupuri de folk, soul, jazz și blues.

Primul său succes notabil a venit cu piesa "Je veux", în 2010, fiind cântecul anului în multe țări ale lumii, ceea ce i-a adus o mare faimă tinerei cântăreţe. Vocea răgușită și senzuală a fascinat, pur și simplu! Japonia, Egipt, Canada, Brazilia, Maroc, printre țările unde a primit multe premii la diferite competiții și festivaluri, unde a primit discuri de platină, de diamant. Lumea descoperea un glas nou, strălucitor, îndrăzneț, gata pentru orice experimente muzicale creative. ZAZ a cântat în săli uriașe de cealaltă parte a Atlanticului, în legendarele cafenele pariziene prin care treceau cântece celebre, în celebrele săli din Londra și Paris, și a devenit proprietara unor prestigioase premii naționale de muzică.

A lansat cinci albume, ultimul intitulat "Isa" în 2021. Acesta a fost rodul reflecției într-o perioadă dificilă pentru toată lumea în timpul pandemiei și a servit drept bază pentru turneul ei de luni de zile, care a început în 2021, după o pauză forțată.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 decembrie 2022. Ref #151577

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.