Urmărește-ne în Social Media

clasica

Yuja Wang & Mahler Chamber Orchestra - Festivalul Enescu

Poster eveniment Yuja Wang & Mahler Chamber Orchestra - Festivalul Enescu

Pe 14 septembrie, Festivalul Enescu la Sibiu prezintă recitalul extraordinar susținut de Mahler Chamber Orchestra, celebrul ansamblu internațional multi-premiat cu Grammy și Yuja Wang, una dintre pianistele de văzut într-o viață. Evenimentul va avea loc la Filarmonica de Stat Sibiu - Sala Thalia.

Bilete recital Yuja Wang & Mahler Chamber Orchestra

 • Acces General - 170 lei

Reguli de acces:

 • Accesul copiilor cu vârstă cuprinsă între 0 și 7 ani este strict interzis.
 • Conform normelor în vigoare la acest moment, desfășurarea activității în cadrul instituțiilor de spectacole și/sau concerte este permisă cu participarea publicului până la 70% din capacitatea maximă a spațiului și cu purtarea măștii de protecție.
 • Bilete cu 20% reducere pentru elevi, studenți și pensionari se vor vinde fizic la intrarea în sală, în ziua concertului, prin prezentarea documentelor justificative, în limita locurilor disponibile.

Este permis accesul în incinta evenimentului doar a persoanelor care se află în una dintre următoarele situații:

 • sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,
 • prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE),
 • prezintă rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore (teste făcute în locații ACREDITATE),
 • se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2,
 • minorii până în 16 ani sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la eveniment și de la verificarea în registrul electronic de vaccinare.

Program concert:

 • Haydn - Simfonia nr. 31 în re major
 • Janáček - Capriccio pentru mâna stângă și ansamblu de suflători
 • Stravinski - Octet pentru suflători
 • Șostakovici - Concertul nr. 2 în fa major pentru pian și orchestră op. 102

Yuja Wang este pianista-minune, apreciată de critici ca având o tehnică aproape supra-omenească. Declarată "Tânărul artist al anului 2017" în cadrul ceremoniei de acordare a Premiilor Echo Klassik, este foarte apreciată de critici pentru coloristica și profunzimea interpretării. La Sibiu va miza tocmai pe atuurile ei, puse în valoare de programul cu greutate: Haydn, Janáček, Stravinsky și Șostakovici.

Mahler Chamber Orchestra este unul dintre cele mai apreciate ansambluri pe plan mondial, înființat în 1997. De atunci funcționează ca un colectiv nomad format din 54 de muzicieni din 20 de țări, care se unesc pentru turnee în întreaga lume. În ultimii ani au participat la realizarea producției de operă "Written on Skin", lansată la Festivalul d’Aix en Provence sub bagheta compozitorului George Benjamin.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 17 august 2021. Ref #141589

AGENDA DE CONCERTE

<< ian. 2022 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.