Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney Houston în videoclipul ”I Will Always Love You”Un videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Yngwie Malmsteen la Sala Palatului

Raportează erori Data: miercuri, 13 mai 2015Ora de incepere: 20:00 Loc:
Sala Palatului,
București
Organizator: German Quality Entertainment
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

Artistul, compozitorul, poli-instrumentistul ce a revoluționat chitara electrică și a dezvoltat metalul neo-classic, Yngwie Malmsteen va concerta în premieră în România pe 13 mai 2015, la Sala Palatului din București.

Yngwie J. Malmsteen este un inovator al chitarei electrice alături de legenda Jimi Hendrix și Eddie Van Halen, rescriind cartea chitariștilor heavy metal prin tehnica și compozițiile sale în stil baroc. Cu o tehnică de-a dreptul incredibilă, a fost un adevărat fenomen pentru jumătatea anilor ’80, devenind idolul a milioane de tineri, inclusiv în România. Printre cele mai cunoscute melodii ale lui Malmsteen amintim: "Heaven Tonight", "You Don’t Remenber I’’ll Never Forget", "Perpetual", "Fire & Ice", "Seventh Sign", "Forever One", "Vengeance", "Like An Angel" și "Evil Eye".

Formația desemnată să deschidă concertul Yngwie Malmsteen de la Bucuresti este Trooper. Cu o activitate de 20 de ani, trupeții sunt încântați de faptul că pot cânta în deschiderea acestui mare eveniment rock al anului 2015 și, pe această cale, promit adrenalină maximă.

Bilete concert Yngwie Malmsteen - România 2015

Biletele la concertul lui Yngwie Malmsteen au următoarele prețuri, în funcție de categorie:

 • CATEGORIA I - 359 lei
 • CATEGORIA II - 259 lei
 • CATEGORIA III - 219 lei
 • CATEGORIA IV - 159 lei
 • CATEGORIA V - 99 lei
 • CATEGORIA VI - 59 lei

Programul concertului Yngwie Malmsteen

 • 19:00 - ACCES PUBLIC – DESCHIDEREA USILOR LA SALA PALATULUI
 • 20.00 – TROOPER
 • 20.30 – 20.45 – PAUZA
 • 20.45 – 22.45 – concert YNGWIE MALMSTEEN

Vezi mai multe știri și materiale despre Yngwie Malmsteen

Calendar concerte

<< oct. 2020 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE