Urmărește-ne în Social Media

world music

Yasmin Levy și Orchestra Metropolitană București

Poster eveniment Yasmin Levy și Orchestra Metropolitană București

Yasmin Levy va susține un concert pe 11 decembrie la Sala Palatului din Capitală alături de chitaristul său și Orchestra Metropolitană București formată din peste 80 de artiști, sub bagheta dirijorului Daniel Jinga.

Bilete concert Yasmin Levy la Sala Palatului

  • VIP (earlybird) - 265,5 lei
  • Categoria A (earlybird) - 229,5 lei
  • Categoria B (earlybird) - 180 lei
  • Categoria C (earlybird) - 135 lei

Cu stilul ei distinct și emoționant, Yasmin Levy aduce o nouă interpretare cântecului medieval iudeo-spaniol (ladino), încorporând sunete mai "moderne" de flamenco andaluz și muzică tradițională turcească, precum și combinând instrumente precum darbuka, oud, vioară, violoncel și pian.

Albumul ei de debut, "Romance & Yasmin", i-a adus o nominalizare la categoria "Cel mai bun debutant" la fRoots / BBC Radio 3 World Music Awards. În 2005, a lansat al doilea album din carieră - "La Judería". De-a lungul carierei sale, Yasmin Levy a lansat opt albume în limba ladino, spaniolă și ebraică, melodiile sale obținând peste 120 milioane de vizualizări pe YouTube.

În 2021, remix-ul melodiei "La Alegria" a devenit viral, ajungând pe locul 1 în topurile de muzică house, fiind prezent și în top 50 Global pe Spotify și top 200 Worldwide Chart, tot pe Spotify. Deși a fost lansat acum 15 ani, albumul "Manu Suave" este în continuare în topuri. Tot în 2021, albumul a ajuns pe locul 10 în topurile de World Music și în top Viral 50 pe Spotify.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 septembrie 2022. Ref #150305

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.