Urmărește-ne în Social Media

Yanni

 • Data
  miercuri, 14 septembrie 2011
 • Ora de începere
  20:00
 • Tip locație
  Spații în aer liber
 • Loc
  Zone Arena,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  bilete de la 100 lei

Yanni- 14 septembrie la Zone ArenaYanni, celebrul pianist de origine greacă și-a început cariera în muzică la vârsta de 18 ani alături de trupa Chameleon, după ce a absolvit Facultatea de Psihologie în Statele Unite.

Încă de la o vârstă fragedă, Yanni a dat dovadă de un talent aparte și de înclinație către muzică învăţând singur să cânte la pian.

Adevăratul succes a venit în 1992, când albumul său “Dare to Dream” i-a adus prima nominalizare la Premiile Grammy, un an mai târziu, în 1993 a primit nominalizarea și pentru discul "In My Time".

Înregistrarea concertului susținut la Acropolis “Yanni Live at the Acropolis”, primul material video din cariera artistului a fost un succes extraordinar, fiind transmis pe posturile de televiziune din 65 de ţări și având peste un miliard de telespectatori la nivel mondial.

În cei 20 de ani de carieră în muzică, Yanni se poate lăuda cu 35 de albume de platină şi de aur, la nivel mondial și cu vânzări totale de peste 20 de milioane de exemplare.

Yanni va concerta pentru prima oară în ţara noastră la Zone Arena din Bucureşti pe 14 septembrie 2011.

Evenimentul este organizat de Asociaţia Culturală Maria Domina şi Agenţia Vreau Bilet și face parte din turneul “Truth of Touch” pe care Yanni îl susține alături de orchestra sa.

Biletele la evenimentul din toamnă au următoarele preţuri în funcție de categorie: Platinum VIP: 450 lei; VIP: 350 lei; Cat 1: 300 lei; Cat 2: 250 lei; Cat 3: 150 lei; Cat 4: 100 lei și pot fi achiziționate din reţeaua Vreau Bilet – Unirea Shopping Center, Carrefour Feeria – Băneasa Shopping City şi online de pe www.vreaubilet.ro.

Vreau bilet

Publicitate
Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 februarie 2012. Ref #27480

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE