Urmărește-ne în Social Media

rock, rap

Wu-Lu

Poster eveniment Wu-Lu

Una dintre cele mai interesante apariții pe scena alternative hip-hop, artistul londonez Wu-Lu concertează în premieră la București, alături de trupa sa, pe 11 noiembrie, la Control Club. Concertul face parte dintr-un turneu european pentru promovarea albumului de debut, "LOGGERHEAD", lansat în vara acestui an.

Bilete concert Wu-Lu la Control

  • Acces General - 65 lei

Încă dinaintea albumului de debut, "LOGGERHEAD", sud-londonezul Wu-Lu fascinează prin sound-ul său, o combinație inedită de hip-hop, war dubs, lo-fi punk și skate-park screamo. Influențele sale variază de la Factory Records în perioada optzecistă, la DJ Shadow sau Slipknot din anii ’90.

Artistul, al cărui nume real este Miles Romans-Hopcraft, mărturisește că a crescut cu muzica grunge și cu Red Hot Chili Peppers, dar și cu grime și muzică tradițională etiopiană, într-o comunitate din Brixton. Numele său de scenă vine de la "wu-ha" - apă, în limba amhară.

Recent, Wu-Lu și-a făcut debutul TV cu un live în emisiunea "Later with Jools Holland" de la BBC și a fost desemnat Best Hip Hop/Grime/Rap newcomer la UK Music Video Awards, luna trecută.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 noiembrie 2022. Ref #151218

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.