Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

WonderDay cu Asaf Avidan la Palatul Mogoșoaia

Raportează erori Data: duminică, 29 iunie 2014Ora de incepere: 16:00 Loc:
Palatul Mogoșoaia,
Mogosoaia 62446
Organizator: Amphitrion
ANUNȚ IMPORTANT: Starea de urgență din România din cauza pandemiei Covid-19 afectează desfășurarea evenimentelor culturale pe următoarele 30 de zile începând din 16 martie 2020.

Pe 29 iunie 2014, domeniul Mogosoaia va fi cuprins de frumusetea si unicitatea unui eveniment-concept, primul de acest gen din tara: WonderDay.

Lumea WonderDay isi va deschide portile duminica, pe 29 iunie, incepand cu ora 16:00. Mai multe informații găsiți aici.

UPDATE: Galerii de poze: atmosfera festivaluluiAylin & The Lucky Charms, Tape Five, Moonlight Breakfast, Delilah, Asaf Avidan.

WonderDay va aduce in prim plan concertele live de exceptie ale unor artisti aflati pentru prima data in Romania, dar si productii artistice originale, intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi. Publicul va avea astfel ocazia sa traiasca o experienta unica ce va cuprinde intreg domeniul, dar si pe fiecare spectator in parte, intr-un taram fabulos, al povestii si al magiei, intr-un melanj al artelor frumoase si al aventurilor multisenzoriale.

Harta Wonder Day

Harta Wonder Day

Harta Wonder Day

Line-up WonderDay  2014:

  • 17:00 - Aylin & The Lucky Charms
  • 18:15 - Tape Five
  • 19:45 - Moonlight Breakfast
  • 21:15 - Delilah
  • 22:30 - Asaf Avidan

Preț bilet WonderDay:

  • Regular - 149 lei (in perioada 8 iunie – 28 iunie)
  • On The Day - 160 lei (in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile)

Asaf Avidan - "One Day"

Recomandare: Citiți/Ascultați interviul cu Asaf Avidan despre primul său concert în România

UPDATE: Din cauza unor probleme de sănătate, Noora Noor a anulat mai multe concerte programate vara aceasta, inclusiv cel de la București. Pentru detalii, click aici.

Tape Five este unul dintre cele mai cunoscute proiecte muzicale internationale de swing si electro-swing ce combina o paleta larga de valente ale celor doua genuri carora le adauga puternice influente de bossanova, latino si nu jazz, intr-o interpretare retro alerta si distincta.

Tape Five - "Bad Boy Good Man"

Senzuala Delilah s-a născut la Paris, dar la o vârstă fragedă s-a mutat împreună cu mama ei în Londra, după despărțirea părinților. A studiat în Anglia, încercându-și talentul în muzică. Cunoscând industria prin activitatea tatălui ei care promova trupe britanice, Paloma a trimis un demo casei de discuri Island Records. A captat atenția producătorilor și la doar 17 ani a semnat primul contract cu Atlantic Records.

Recomandare: Urmăriți interviu video cu Delilah cu prilejul primului concert în România.

Delilah - "Inside My Love"

Aylin Cadir, tânara artistă va cânta alături de trupa sa, The Lucky Charms, în cadrul unui concert șarmant de jazz cu influențe pop și retro.

Aylin & The Lucky Charms - "10 Feet Tall"

 

Vezi mai multe știri și materiale despre Asaf AvidanDelilahNoora NoorTape Five

Calendar concerte

<< mart. 2020 >>
lmmjvsd
24 25 26 27 28 29 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE