Urmărește-ne în Social Media

blues, folk, rock

WonderDay cu Asaf Avidan

Poster eveniment WonderDay cu Asaf Avidan

Pe 29 iunie 2014, domeniul Mogosoaia va fi cuprins de frumusetea si unicitatea unui eveniment-concept, primul de acest gen din tara: WonderDay.

Lumea WonderDay isi va deschide portile duminica, pe 29 iunie, incepand cu ora 16:00. Mai multe informații găsiți aici.

UPDATE: Galerii de poze: atmosfera festivaluluiAylin & The Lucky Charms, Tape Five, Moonlight Breakfast, Delilah, Asaf Avidan.

WonderDay va aduce in prim plan concertele live de exceptie ale unor artisti aflati pentru prima data in Romania, dar si productii artistice originale, intr-un spatiu autentic de poveste presarat cu decoruri nemaiintalnite, instalatii luminoase spectaculoase si elemente fantastice ce vor prinde viata timp de o zi. Publicul va avea astfel ocazia sa traiasca o experienta unica ce va cuprinde intreg domeniul, dar si pe fiecare spectator in parte, intr-un taram fabulos, al povestii si al magiei, intr-un melanj al artelor frumoase si al aventurilor multisenzoriale.

Harta Wonder Day

Harta Wonder Day

Harta Wonder Day

Line-up WonderDay  2014:

  • 17:00 - Aylin & The Lucky Charms
  • 18:15 - Tape Five
  • 19:45 - Moonlight Breakfast
  • 21:15 - Delilah
  • 22:30 - Asaf Avidan

Preț bilet WonderDay:

  • Regular - 149 lei (in perioada 8 iunie – 28 iunie)
  • On The Day - 160 lei (in ziua evenimentului si la intrare, in limita biletelor disponibile)

Asaf Avidan - "One Day"

Recomandare: Citiți/Ascultați interviul cu Asaf Avidan despre primul său concert în România

UPDATE: Din cauza unor probleme de sănătate, Noora Noor a anulat mai multe concerte programate vara aceasta, inclusiv cel de la București. Pentru detalii, click aici.

Tape Five este unul dintre cele mai cunoscute proiecte muzicale internationale de swing si electro-swing ce combina o paleta larga de valente ale celor doua genuri carora le adauga puternice influente de bossanova, latino si nu jazz, intr-o interpretare retro alerta si distincta.

Tape Five - "Bad Boy Good Man"

Senzuala Delilah s-a născut la Paris, dar la o vârstă fragedă s-a mutat împreună cu mama ei în Londra, după despărțirea părinților. A studiat în Anglia, încercându-și talentul în muzică. Cunoscând industria prin activitatea tatălui ei care promova trupe britanice, Paloma a trimis un demo casei de discuri Island Records. A captat atenția producătorilor și la doar 17 ani a semnat primul contract cu Atlantic Records.

Recomandare: Urmăriți interviu video cu Delilah cu prilejul primului concert în România.

Delilah - "Inside My Love"

Aylin Cadir, tânara artistă va cânta alături de trupa sa, The Lucky Charms, în cadrul unui concert șarmant de jazz cu influențe pop și retro.

Aylin & The Lucky Charms - "10 Feet Tall"

 

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 30 iunie 2014. Ref #66055

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.