Urmărește-ne în Social Media

blues, rock

Whitesnake

Poster eveniment Whitesnake

Vezi poze de la acest eveniment

Celebra trupă hard rock Whitesnake se întoarce în România pe 1 iulie 2019. David Coverdale și colegii săi vor susține un concert la Arenele Romane din București, în cadrul turneului mondial "Flesh & Blood World Tour". În deschidere va urca pe scenă Siska.

Programul concertului Whitesnake

 • Open Doors: 19:00
 • Siska: 20:00
 • Whitesnake: 21:00

Accesul copiilor

 • Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit doar în zona Teren, dar însoțiți de un adult care are bilet.
 • Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe baza de bilet și doar dacă aceștia sunt însoțiți de un adult posesor de bilet valid.
 • Organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor fără căști de protecție! Zgomotul foarte puternic poate dăuna auzului celor mici.

Bilete concert Whitesnake - București 2019

 • VIP (cu loc) - 319 lei în earlybird, 349 lei în presale și 370 la intrare + taxe 10 lei
 • Teren (fără loc, în fața scenei) - 229 lei în earlybird, 259 în presale și 270 la intrare + taxe 10 lei
 • Acces General (cu loc) - 139 lei în earlybird (SOLD OUT), 159 lei în presale și 170 lei la intrare + taxe 10 lei

Info acces concert Whitesnake:

 • Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
 • Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile Arenelor Romane de jos din parc.
 • Biletele le oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.
 • La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

REGULI DE ACCES

Accesul in incinta Arenelor Romane se face incepand cu ora 19:00 iar concertele incep la ora 20:00. Dupa deschiderea portilor, puteti sosi la orice ora doriti pentru a va vedea trupele favorite. Concertul are loc in aer liber. Accesul se face dupa cum urmeaza:

 • Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei.
 • Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane.
 • Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet.

Este interzis accesul cu:

 • sticle, conserve;
 • mancare sau bauturi de orice fel;
 • artificii, arme, obiecte periculoase;
 • obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser);
 • umbrele (va rugam in caz ca se anunta ploaie sa veniti cu pelerine);
 • aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detasabil);
 • aparate de inregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale;
 • animale de companie;
 • persoanele cu probleme de ordin medical trebuie sa aiba asupra lor dovezi clare pentru a putea intra la concert cu medicamentele necesare.

Organizatorii NU vor stoca si NU vor pazi obiectelor prezentate in lista de mai sus pe durata evenimentului.

RECOMANDARE: Vezi galeria de poze de la concertul Whitesnake din cadrul Rock The City 2011 din Piața Constituției

Fiind o adevărată legendă a rockului clasic, Whitesnake și-a început activitatea în 1978. Bazele formației au fost puse de solistul David Coverdale, după ce și-a încheiat colaborarea cu Deep Purple.

Trupa este activă și în prezent, după mici pauze în anii '90. Cu 12 albume la activ, Whitesnake va lansa în 2019 un nou material, intitulat "Flesh & Blood". Din cele 12 discuri de studio, jumătate au primit Platină sau Aur. Per total, palmaresul trupei numără: 4 Discuri de Aur, 17 Discuri de Platină și un Disc de Argint. Absolut toate albumele Whitesnake au intrat în Top 50 în Marea Britanie, iar 6 au accesat și Top 10.

Componența Whitesnake

Proiectul lui David Coverdale nu a avut o componență stabilă, reunind numeroși instrumentiști de top, precum: Steve Vai, Jon Lord și Ian Paice, ultimii doi din Deep Purple. Lista poate continua cu John Sykes (din Thin Lizzy), Cozy Powell (care a colaborat cu Rainbow si Black Sabbath), Anysley Dunbar (tobosar ce a colaborat cu Frank Zappa, David Bowie).

În prezent, tobele Whitesnake sunt ținute de Tommy Aldridge (colaborator cu Ozzy, Gary Moore, Thin Lizzy sau Yngwie Malmsteen). Chitariștii trupei sunt Reb Beach și Joel Hoekstra. Reb a lucrat cu Dokken, The Mob sau Alice Cooper, iar Joel cu Trans-Siberian Orchestra. Din formatie mai fac parte Michele Luppi la clape și Michael Devin la bass. Grupul este alimentat de forța și energia lui David Coverdale, care la 67 de ani și după 45 de ani de activitate în scena rock reusește să transpună publicul în atmosfera anilor 80.

Despre trupa Siska

Siska e o formație de hard rock înființată în octombrie 2015. Bazele trupei au fost puse de Mattia Sisca, chitarist care a cântat alături de Blaze Bayley (Iron Maiden - a fost și chitaritul principal pentru turneul său), Jennifer Batten (Michael Jackson), Dennis Stratton (Iron Maiden), Michael Angelo Batio ți mulți alții. A susținut concerte în Europa și America de Sud ca headliner și supporting band cu Lunar Explosions și alți artiști internaționali.

În septembrie 2016, Siska a avut primul turneu în Brazilia alături de Tim Ripper Owens (Judas Priest, Iced Earth, Malmsteen), cântând în cadrul multor show-uri sold out și câștigând inimile rockerilor brazilieni. În cadrul turneului a urcat pe scena unor locații în care mai cântaseră formații ca Europe, Vince Neil (Motley Crue), Megadeth, Skid Row, membrii Guns n'Roses, membrii Kiss, Epica, Firehouse, Richie Kotzen, Kip Winger, Danger Danger, Angra, Firehouse, Steve Morse, Michael Angelo Batio și mulți alții. Pe 13 iulie 2018, Siska a lansat primul album, "Romantic Dark and Violent", prin Big Tuna Records.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 iulie 2019. Ref #119127

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.