Urmărește-ne în Social Media

rock

White Walls

Poster eveniment White Walls

White Walls concertează în orașul natal pe 13 decembrie, Constanța fiind penultima oprire a turneului White Walls - Fall Tour 2012. Turneul în care constănțenii au pornit în această toamnă reprezintă ultima serie de concerte White Walls înainte de lansarea celui de-al doilea album de studio.

Fiți atenți la site-ul oficial al formației pentru că băieții de la White Walls au pregătit concursuri online înaintea fiecărui concert din cadrul turneului White Walls - Fall Tour 2012.

Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 04 noiembrie 2012. Ref #43515

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.