Urmărește-ne în Social Media

rock

White Walls

Poster eveniment White Walls

White Walls lansează albumul "Grandeur" printr-un concert în Quantic Club din București.  Inițial programat pe 24 octombrie, evenimentul a fost amânat în 2021,  până în momentul în care autoritățile locale vor permite reluarea în bune condiții a concertelor. Cei care doresc să sprijine formația și organizarea evenimentului de lansare pot păstra biletul pentru a-l folosi la lansarea viitoare, data exactă nu a fost comunicată.

Cu toate acestea, trupa va fi prezentă sâmbătă (începând cu ora 17.00), în Club Quantic, pentru “a ]ndulci” lansarea noului album „Grandeur” și îi invită pe cei interesați să li se alăture. Tot acolo formația va prezenta noua colecție de merchandise și se va face o primă audiție a noului material discographic. Intrarea este liberă!

Informații privind returnarea banilor: Cei care doresc rambursarea biletului/biletelor trebuie să trimită un email la contact [at] ambilet.ro în care să menționeze numele întreg, numele evenimentului (White Walls – lansare album), iar rambursarea se va face automat în contul bancar din care s-a efectuat plata biletului/biletelor. Biletele returnate vor fi puse automat în vânzare în cadrul viitorului concert de lansare al albumului, concert care cu siguranță va avea un număr limitat de bilete.

Bilete concert White Walls în Quantic - SOLD OUT

  • Early Bird - 60 lei
  • Presale - 70 lei
  • În ziua evenimentului - 80 lei

*taxă de procesare bilet - 3,5 lei

"Suntem mai mult decât încântați să putem împărți cu voi data în care veți putea asculta noul nostru album, "Grandeur" . Pe lângă asta, avem încă de acum piele de găină când ne gândim că pe 24 octombrie vom avea primul nostru concert live, cu public, din ultimele 18 luni (!). Am pus enorm de mult "din noi" în acest album și sperăm că experiența "Grandeur" live va fi și pentru voi cum o să fie pentru noi, și că ne vom regăsi în Quantic în număr cât de mare ne va permite legea", a declarat basistul trupei, Șerban Georgescu.

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: LeprousThe OceanOpethTool și Karnivool.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 21 octombrie 2020. Ref #135092

Concert Depeche Mode 2023

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2022 >>
lmmjvsd
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.