Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

White Walls la Quantic Club

Raportează erori

EVENIMENT REPROGRAMAT

Data: sâmbătă, 24 octombrie 2020Ora de incepere: 20:00 Loc:
Quantic Club,
București
Organizator: Maximum Rock Facebook: Evenimentul oficial pe Facebook
IMPORTANT: Măsurile de prevenire a răspândirii infecției COVID-19 au blocat desfășurarea concertelor începând din martie 2020. Majoritatea evenimentelor au fost reprogramate (unele chiar de mai multe ori), iar agenda noastră se actualizează constant. Chiar dacă depunem eforturi în acest sens, unele informații pot rămâne în urma dinamicii actuale, vă rugăm să re-verificați datele pe site-ul de bilete indicat.În prezent, se pot organiza evenimente în aer liber cu maxim 500 de participanți, păstrându-se distanțarea socială.

White Walls lansează albumul "Grandeur" printr-un concert în Quantic Club din București.  Inițial programat pe 24 octombrie, evenimentul a fost amânat în 2021,  până în momentul în care autoritățile locale vor permite reluarea în bune condiții a concertelor. Cei care doresc să sprijine formația și organizarea evenimentului de lansare pot păstra biletul pentru a-l folosi la lansarea viitoare, data exactă nu a fost comunicată.

Cu toate acestea, trupa va fi prezentă sâmbătă (începând cu ora 17.00), în Club Quantic, pentru “a ]ndulci” lansarea noului album „Grandeur” și îi invită pe cei interesați să li se alăture. Tot acolo formația va prezenta noua colecție de merchandise și se va face o primă audiție a noului material discographic. Intrarea este liberă!

Informații privind returnarea banilor: Cei care doresc rambursarea biletului/biletelor trebuie să trimită un email la contact [at] ambilet.ro în care să menționeze numele întreg, numele evenimentului (White Walls – lansare album), iar rambursarea se va face automat în contul bancar din care s-a efectuat plata biletului/biletelor. Biletele returnate vor fi puse automat în vânzare în cadrul viitorului concert de lansare al albumului, concert care cu siguranță va avea un număr limitat de bilete.

Bilete concert White Walls în Quantic - SOLD OUT

  • Early Bird - 60 lei
  • Presale - 70 lei
  • În ziua evenimentului - 80 lei

*taxă de procesare bilet - 3,5 lei

"Suntem mai mult decât încântați să putem împărți cu voi data în care veți putea asculta noul nostru album, "Grandeur" . Pe lângă asta, avem încă de acum piele de găină când ne gândim că pe 24 octombrie vom avea primul nostru concert live, cu public, din ultimele 18 luni (!). Am pus enorm de mult "din noi" în acest album și sperăm că experiența "Grandeur" live va fi și pentru voi cum o să fie pentru noi, și că ne vom regăsi în Quantic în număr cât de mare ne va permite legea", a declarat basistul trupei, Șerban Georgescu.

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: LeprousThe OceanOpethTool și Karnivool.

Citește știri/noutăți despre acest eveniment/concert:

Vezi mai multe știri și materiale despre White Walls

Calendar concerte

<< ian. 2021 >>
lmmjvsd
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
CLOSE
CLOSE