Urmărește-ne în Social Media

rock

White Walls

Poster eveniment White Walls

Trupa White Walls va susține un concert la Expirat pe 23 noiembrie 2022. Evenimentul face parte din seria de concerte Concrete Series.

Bilete concert White Walls la Expirat

  • Acces General - 70 lei

Info acces:

  • Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

White Walls este o trupă de metal progresiv și rock progresiv din Constanța care activează din anul 2009. În prezent, formația îi are ca membri pe Alexandru-Eduard Dascălu la chitară, Eugen Brudaru la voce, Șerban-Ionuț Georgescu la chitară bas și Theodor Scrioșteanu la tobe. De-a lungul carierei sale, trupa White Walls a susținut peste 150 de concerte în România și Europa, împărțind scena cu trupe precum Rammstein, Deftones, Bullet For My Valentine sau Jinjer.

Discografia este alcătuită din trei albume de studio: Mad Man Circus (2010), Escape Artist (2013) și Grandeur (2020).

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 01 noiembrie 2022. Ref #151166

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.