Urmărește-ne în Social Media

rock

White Walls

Poster eveniment White Walls

Trupa constănțeană White Walls va porni într-un miniturneu național și va concerta la Hardward Pub din Cluj-Napoca pe 7 mai 2022. Evenimentul va respecta toate normele aflate în vigoare la momentul desfășurării acestuia.

Bilete concert White Walls la Cluj

  • Presale - 60 lei
  • În ziua evenimentului - 70 lei

Formația va prezenta publicului "Grandeur", cel mai recent material discografic, lansat pe 23 octombrie 2020. Nu vor lipsi piesele celebre care au propulsat formația pe scena progressive din România.

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv: Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 28 februarie 2022. Ref #145307

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.