Urmărește-ne în Social Media

clasica, world music

White Christmas - Irina Baianț & Camerata Regală

Poster eveniment White Christmas - Irina Baianț & Camerata Regală

Ateneul Român este locul dedicat regalului muzical "White Christams", pe care soprana Irina Baianț, dirijorul Constantin Grigore și orchestra Camerata Regală vi-l propun pentru seara de 21 decembrie, într-o atmosferă de basm și sărbătoare.

Bilete concert White Christmas

  • Categoria 2 - 144 lei
  • Categoria 3 - 117 lei

Cu un repertoriu dedicat emoției și luminii Crăciunului, cu piese tradiționale și internaționale, cu vibrație înaltă și inimi îmbrăcate în alb, concertul, "White Christmas" încoronează Stagiunea Regală și vă deschide larg brațele pentru o seară de sfârșit de an unică.

Camerata Regală a României este orchestra care se află încă de la înființare sub Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principele Radu și care prin fiecare apariție, pregătită cu talent și măiestrie, face cinste prezentului românesc prin realizări artistice deosebite în țară și în străinătate.

Irina Baianț a reușit să ocupe un loc special în sufletul publicului, atât prin intermediul concertelor de operă, cât și prin musical-urile memorabile. Irina este considerată cea mai prolifică tânără soprană româncă, având în spate o suită de evenimente importante. De la recitaluri în cinstea Simonei Halep și a prințesei Stéphanie de Monaco, concerte sub bagheta maestrului Vladimir Cosma, unul dintre acestea având loc în prezența extraordinară a președintelui Rusiei, până la rolurile principale din cele mai apreciate musical-uri din România: Christine Daae ("Fantoma de la Opera") și Eliza Doolitle ("My Fair Lady"), Irina Baianț a devenit un nume ce se regăsește pe buzele iubitorilor de muzică și teatru.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 15 noiembrie 2022. Ref #151310

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.