Urmărește-ne în Social Media

pop

We Singing Colors

Poster eveniment We Singing Colors

UPDATE: Evenimentul a fost anulat pe fondul creșterii numărului de cazuri de COVID-19 și al impunerii de noi măsuri restrictive preventive.

Pe 14 octombrie 2020, We Singing Colors vin în premieră în curtea FABER din Timișoara, într-un concert ce-i va avea ca invitați speciali pe timișorenii de la Rubik's Cube.

Bilete concert We Singing Colors la Timișoara

  • Presale - 20 lei (până pe 1 octombrie)
  • Normal Ticket - 30 lei (după 1 octombrie)

Program concert We Singing Colors:

  • Open doors: 19:00
  • Live Rubik's Cube 19:45
  • Live We Singing Colors: 20:45

We Singing Colors a apărut în peisajul muzical în 2011 și îi recunoști cel mai ușor după fluieratul "Good Days, Bad Days", care se aude de la primul album din 2014, "Made of wool, made of Heavy Metal". Au urmat multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, show-uri live și sesiuni radio în Spania, Bulgaria, Ungaria, Serbia, Slovenia sau Moldova.

Cel de-al doilea album al lor, "Lone Learner", a fost lansat în 2018, single-urile Hunger, Bridal Hands, Destiny, Out of the city și Get up slowly având parte și de videoclip.

Rubik's Cube, o trupă formată acum mai bine de zece ani, în jurul culturii pop-rock, se reunește după o lungă pauză, în care membrii trupei s-au concentrat pe diferite proiecte muzicale. Pe 14 octombrie, piese ca "Mildred Charm" și altele, unele noi, încă nelansate, vor vedea lumina zilei. Trupa reunește foști membri, Alex, Gabi, Alex și Chris, noul bassist, și aduce groove-uri psihedelice cu influențe pop-rock și progressive.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 11 octombrie 2020. Ref #135647

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.