Urmărește-ne în Social Media

electronica, pop

We Singing Colors - lansare album

Poster eveniment We Singing Colors - lansare album

Pe 28 martie, în Expirat, We Singing Colors lansează cel de-al treilea album de studio - "Hopium" - împreună cu invitați speciali, prieteni, muzicieni cu care trupa a colaborat de-a lungul timpului.

Bilete concert We Singing Colors în Expirat

  • Acces General - 60 lei

*Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet.

**Nu este permis accesul cu aparate foto profesionale.

Albumul reprezintă parcursul ultimilor ani și a fost ajutorul, eliberarea, într-o perioadă care nici nu mai are nevoie de detalii. "Hopium" păstrează linia eclectică la granița dintre indie, folk și pop, peste care se așază noi sonorități.

We Singing Colors combină indie folk-ul cu elemente electro și pop-alternative pentru a crea propria lume, plină de viață. E un amestec de invitație la dans și fericire cu coborâri în adancul unor tristeți, din care rezultă împăcarea cu sinele și un good vibe.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 24 martie 2023. Ref #152345

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.