Urmărește-ne în Social Media

pop

We Singing Colors

Poster eveniment We Singing Colors
 • Data
  miercuri, 14 februarie 2018
 • Ora de începere
  21:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Expirat Club,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Bilete in avans

We Singing Colors va susține un concert în Expirat Halele Carol pe 14 februarie 2018. În cadrul acestui concert, trupa va lansa albumul "Lone Learner".

Bilete concert We Singing Colors în Expirat Halele Carol

 • Earlybird (cei ce cumpără bilet vor primi și albumul pe CD, la intrare, în seara evenimentului) - 25 lei

We Singing Colors e o formație indie pop - folk din București. Trupa și-a început activitatea ca un duo acustic în 2011 și a atras atenția publicului prin cântările live în locuri neașteptate, cum ar fi în taxi, în pădure sau în Turnul Sfatului din Sibiu. Trupa este formată din Andrei Hațegan (voce, chitară acustică) și Roxana Niculae (voce).

We Singing Colors a susținut multe concerte în cluburi și festivaluri din țară, înregistrări și o serie de concerte în Marea Britanie, un scurt tur în Japonia și India, apariții live la radio și pe scenă în Spania, Bulgaria și Moldova.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 20 decembrie 2017. Ref #106609

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.