Urmărește-ne în Social Media

pop

We Love Retro 2023

Poster eveniment We Love Retro 2023

Pe 4 noiembrie 2023, unele dintre cele mai iubite trupe ale anilor '90 și 2000 vor urca pe scena BT Arena din Cluj-Napoca pentru a șaptea ediție We Love Retro.

Bilete We Love Retro 2023

  • Diamond Seat - 240,45 lei
  • Golden Dance - 208,95 lei
  • Standard Dance - 198,45 lei
  • Inel 1 - 187,95 lei

Majoritatea artiștilor urcă în premieră pe scena evenimentului: belgianul Danzel, al cărui single "Pump It Up!" a fost în top 10 în întreaga Europă în anii 2000, trupa olandeză 2 Brothers on the 4th floor sau Sonique, artista care a luat cu asalt topurile anilor 2000 cu piese precum "It feels so good", "Sky" sau "Alive" vor fi pentru prima dată la We Love Retro. Lineup-ul acestei ediții este completat de Real McCoy, germanii care ne-au încântat cu piese precum "Another Night", "Automatic Lover", "Run Away" sau "Come and Get Your Love" și de 2 Unlimited.

Voltaj și Fly Project, trupe emblematice ale muzicii românești, vor fi pentru prima dată pe scena de la We Love Retro. Lor li se alătură Sweet Kiss, care promit un show memorabil pe versurile pieselor "Alin Alin" sau "Floare Albă, Floare Neagră", completați perfect de băieții ai căror ochi nu i-a uitat, cu siguranță, nimeni: L.A.

Publicul va avea la dispoziție zone de food court & baruri în incinta BT Arena. Produsele comercializate în aceste zone NU sunt incluse în prețul biletului de intrare la eveniment.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 08 octombrie 2023. Ref #156339

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.