Urmărește-ne în Social Media

pop

We Love Retro Craiova

Poster eveniment We Love Retro Craiova

We Love Retro vine la Sala Polivalentă din Craiova pe 11 mai 2019, unde vor urca pe scenă Captain Hollywood Project , No Mercy, Mr. President, Rednex, și Brooklyn Bounce Dj.

Bilete We Love Retro Craiova

  • Diamond Seat - 126,14 lei
  • Golden Dance - 104,94 lei
  • Regular Seat - 94,34 lei
  • Standard Dance - 74,13 lei
  • Basic Seat - 51,94 lei

We Love Retro aduce la fiecare ediție în prim plan artiști care au definit muzica anilor '80 -'90 -'00 și care conduc la dorința de retrăire a anilor animați de disco ball-uri și casetofoane. Evenimentul surprinde de fiecare dată printr-un line-up diversificat și o producție care reaprinde nostalgia iubitorilor de muzică. De-a lungul anilor, We Love Retro a devenit unul dintre cele mai așteptate evenimente muzicale din România.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 aprilie 2019. Ref #121846

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.