Urmărește-ne în Social Media

pop, rock

We Love Retro 2016

Afiş We Love Retro 2016

Pe 16 și 17 Iunie 2016 generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Atmosfera celor mai marcanți ani din istoria recentă a României va fi recreată în detaliu prin decoruri speciale la "We Love Retro", care se va desfăşura la Sala Polivalentă din Cluj Napoca.

Evenimentul va fi împărțit pe două seri, prima seară fiind dedicată muzicii rock, iar a doua seară muzicii dance și nu numai. Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din România: Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban și No Mercy.

Bilete Concert We Love Retro la Cluj Napoca

  • Standard Early Bird (stoc limitat) - 120 de lei
  • Golden Early Bird (stoc limitat) - 160 de lei

Bilete We Love Rock Day - 16 Iunie

  • Standard Early Bird (stoc limitat)- 90 de lei
  • Golden Early Bird (stoc limitat) 120 de lei
  • Diamond Early Bird (stoc limitat) 160 de lei

Bilete We Love the '90's Day - 17 Iunie

  • Standard Early Bird (stoc limitat) - 49 de lei
  • Golden Early Bird (stoc limitat) - 70 lei

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 29 aprilie 2016. Ref #89609

Disclaimer:
Redacția InfoMusic.ro face propria selecție de concerte și alte evenimente pentru a le include în această agendă. Dacă achiziționați bilete folosind linkurile externe din caseta evenimentului, InfoMusic ar putea câștiga un comision de afiliat, fără ca acesta să influențeze prețul plătit pe platforma recomandată. Linkurile de afiliere nu influențează conținutul editorial. Recenzăm în mod independent evenimentele la care participăm prin reprezentanți, accesul lor putând fi realizat pe baza unor acreditări de presă acordate de organizatori.

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează și indică linkuri de achiziție externe. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.