Urmărește-ne în Social Media

electronica

We Have Band

WHB in Club Control
 • Data
  vineri, 23 noiembrie 2012
 • Ora de începere
  23:00
 • Tip locație
  Cluburi & baruri
 • Loc
  Club Control,
  București
 • OFERTE CAZARE
 • Acces
  Taxă la intrare

După ce în 2010 adăugau Bucureștiul pe harta turneului de promovare a primului album, formația britanică We Have Band revine în România, în club Control, cu ocazia lansării celui de-al doilea LP, "Ternion". În deschidere vor cânta psychedelic băieții din Eyedrops.

În ultimii 4 ani, We Have Band au concertat mult, și-au câștigat o baza solidă de fani și au avut parte de numeroase single-uri care au devenit piese ușor de recunoscut: "Oh!", "You Came Out", "Divisive". Au fost prezenți pe a 6-a compilație Kitsune Maison cu piesa "Hear It In The Cans", iar în 2009 au câștigat concursul tinerelor talente organizat de festivalul Glastonbury.

Darren Bancroft (vocal, tobe, percuție, sampler), Thomas WP (vocal, chitară, bas, mixaj) și Dede WP (vocal, percuție, sampler) au lucrat împreună la casa de discuri EMI înainte să se coaguleze în We Have Band, iar pe scena împart grațios vocea și instrumentele și interacționează foarte bine cu publicul.

Intrare: 30 lei / Control / Sala Berlin - Str. Constantin Mille, nr. 4

Publicitate
Comentarii

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 23 noiembrie 2012. Ref #44685

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.