Urmărește-ne în Social Media

folk, pop, rock

Water Music Festival 2019

Poster eveniment Water Music Festival 2019

Cea de-a doua ediție Water Music Festival de la Ceahlău propune anul acesta pe lângă un line-up de neratat și câteva oportunități interesante de petrecere a vacanței de vară sau a concediilor în perioada 12 - 18 august.

Water Music Festival 2019

Presale (1 iunie - 31 iulie)

 • Abonament - 120 lei
 • Bilet pe zi - 50 lei

La intrare

 • Abonament - 130 lei
 • Bilet pe zi - 50 lei

Program Water Music Festival 2019:

 • 12 August - deschiderea festivalului, prezentare eveniment, prezentarea intențiilor  viitoare ale festivalului în ceea ce privește susținerea comunității, dezvoltarea de noi oportuniăți de bussines pentru localnici și protejarea mediului.
 • 13 August - Bicaz Kayak Fest - expediții de grup cu caiace, rafting. Club Outdooris - demonstrații nautice. Proiecție film. Jam session - open stage.
 • 14 August - Clubul Nautic Ceahlău - parasailing, ski nautic, wakeboard, rafting, demonstrații nautice, demonstrații aviatice, concert Radu Captari.
 • 15 August - Ziua Marinei - Redeschiderea Debarcaderului Ceahlău - Party marinăresc - parada bărci cu motor, demonstrații ale cluburilor nautice, concert trupa de coveruri rock-blues A'live band. Open stage - jam session.
 • 16 August - Rowmania Fest - concurs de vâslit în canotci 10+1, demonstrații nautice, concert Marcian Petrescu & Trenul de noapte, Scarlet Aura, Zob.
 • 17 August - Rowmania Fest - concurs de vâslit în canotci 10+1, demonstrații nautice, concert Green Ties, Kempes, Zdob și Zdub.
 • 18 August - Show Clubul off-road Piatra Neamț, demonstrații nautice, concert Fără Zahăr, Odyssey, Celelalte Cuvinte.

Zdob și Zdub, Kempes, Celelalte Cuvinte, Zob, Marcian Petrescu & Trenul de noapte și Green Ties sunt doar câțiva dintre artiștii care vor concerta pe o scenă imensă (open stage rock, folk și blues, în timpul zilei, pe toată perioada festivalului).

Fiind organizat pe o perioada de o săptămână, în evenimentele propuse de organizatori, veți găsi pe lângă proiecții de film, concerte folk, concerte blues, concerte rock, work shop-uri și posibilitatea de a practica sporturi de apă, rafting, caiac, ski nautic, parasailing, wakeboard.

Ivan Patzaikin va aduce proiectul Rowmania, inițiat de Asociația Ivan Patzaikin Mila 23, concurs de vâslit, cu cele trei canoe 10+1 deja celebre Chilia, Sulina și Sfântul Gheorghe.

Bicaz Kayak Fest, un alt mare organizator de evenimente nautice, va organiza expediții, cursuri de caiac și demonstrații susținute de sportivii clubului. Pentru a petrece o vacanta de neuitat grupul de vacanță "Green Ties", organizează anul acesta în cadrul festivalului, sesiuni de rafting, vizite la stânile din zonă și pune la dispoziția doritorilor ghizi pentru trasee montane.

La poalele muntelui Ceahlău, într-o zona parcă ruptă din poveștile dacilor, a luat naștere, în 2018, festivalul Water Music. Așezat pe un tăpșan, pe malul lacului Izvorul Muntelui, cunoscut și ca lacul Bicaz, festivalul și-a propus încă de la prima ediție, să devină locul de întâlnire a iubitorilor de sporturi de apă, muntelui și a celor care iubesc natura.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 09 iulie 2019. Ref #122311

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.