Urmărește-ne în Social Media

rock

W.A.S.P.

Poster eveniment W.A.S.P.

UPDATE: Turneul W.A.S.P. din 2022 a fost reprogramat pentru 2023. Astfel, trupa va urca pe scena Arenelor Romane pe 17 mai anul viitor. Biletele deja achiziționate rămân valabile.

Bilete concert W.A.S.P. la Arenele Romane

  • 169 lei – Presale / Normal Circle (disponibile doar 600 de bilete până pe 16.05.2022)
  • 180 lei – Normal Circle (preţ în ziua evenimentului, atât online, cât și la intrare)
  • 189 lei – Golden Circle / Zona în fața scenei (ultimele 150 bilete)

*taxă de procesare: 10 lei / bilet.

Încă de la începuturi, din perioada concertelor în micile spații din Los Angeles și mai târziu, în întreaga lume, când au început să le fie interzise aparițiile live, stilul unic al trupei W.A.S.P. a provocat numeroase organizații religioase, autorități locale și chiar Senatul din Washington D.C., să se unească în efortul de a le interzice concertele și vânzarea discurilor.

Membrul fondator al trupei, Blackie Lawless, a condus formația ca solist vocal și compozitor principal încă de la înființare. Stilul său unic și discursul articulat au condus formația către faima internațională, reușind să vândă milioane de discuri și să aibă nenumărate concerte sold-out pe parcursul a patru decenii.

Alături de basistul Mike Duda și chitaristul Doug Blair, care s-au alăturat trupei W.A.S.P. acum 26 și respectiv 18 ani, și împreună cu toboșarul Aquiles Priester, Blackie Lawless va duce fanii înapoi în timp, la începuturile formației, în cadrul unui show unic și extravagant.

Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 02 mai 2022. Ref #142882

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.