Urmărește-ne în Social Media

rock

W.A.S.P.

Poster eveniment W.A.S.P.

Formația americană W.A.S.P. va susține pe 17 mai 2022 un concert special la Romexpo, în București. Evenimentul va face parte din cadrul turneului "40th Anniversary World Tour".

Bilete concert W.A.S.P. la Romexpo

  • 159 lei – Presale / Normal Circle (disponibile doar 600 de bilete până pe 16.05.2022)
  • 170 lei – Normal Circle (preţ în ziua evenimentului, atât online, cât și la intrare)
  • 189 lei – Golden Circle / Zona în fața scenei (ultimele 150 bilete)

Info bilete:

  • Biletele achiziționate pentru concertul din W.A.S.P. din 2020 (Arenele Romane) sunt valabile pentru 17.05.2022 (noua dată a concertului), fără a mai achita diferența de preț.
  • Având în vedere numărul biletelor vândute în 2020 și ținând cont de posibilele restricții (distanțarea dintre persoane), pentru moment se vor mai pune în vânzare doar 600 de bilete si 150 pentru Golden (zona din fața scenei), urmând ca, în cazul în care aceste restricții vor fi anulate sau modificate, organizatorii să suplimenteze numărul de bilete.

Reguli de acces:

  • Pentru a asigura sănătatea și siguranță participanților, a artiștilor și a tuturor celor prezenți în zona evenimentului, accesul în zona de concert se va face în baza regulamentului organizatorului, ce va include respectarea tuturor restricțiilor și a posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.
  • Organizatorul își rezervă dreptul de a impune oricare sau toate dintre măsurile următoare pentru participanți: prezentarea dovezii vaccinării și/ sau dovezii testării și/ sau dovezii prezenței anticorpilor pentru SARS-CoV2, păstrarea distanței sociale față de alți participanți, minimizarea aglomerării de oameni prin acceptarea sosirii la locație la orele comunicate și/ sau purtarea măștii.
  • Toate detaliile privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului.

Anul 2022 va marca cea de-a 40-a aniversare a trupei de heavy metal - W.A.S.P. Încă de la începuturi, din perioada concertelor în micile spații din Los Angeles și mai târziu, în întreaga lume, când au început să le fie interzise aparițiile live, stilul unic al americanilor a provocat numeroase organizații religioase, autorități locale și chiar Senatul din Washington D.C., să se unească în efortul de a le interzice concertele și vânzarea discurilor.

Membrul fondator al trupei, Blackie Lawless, a condus formația ca solist vocal și compozitor principal încă de la înființare. Stilul său unic și discursul articulat au condus formația către faima internațională, reușind să vândă milioane de discuri și să aibă nenumărate concerte sold-out pe parcursul a patru decenii.

Alături de basistul Mike Duda și chitaristul Doug Blair, care s-au alăturat trupei W.A.S.P. acum 26 și respectiv 18 ani, și împreună cu toboșarul Aquiles Priester, Blackie Lawless va duce fanii înapoi în timp, la începuturile formației, în cadrul unui show unic și extravagant.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 22 noiembrie 2021. Ref #142882

AGENDA DE CONCERTE

<< dec. 2021 >>
lmmjvsd
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.