Urmărește-ne în Social Media

new age, folk, world music

Wardruna

Poster eveniment Wardruna

UPDATE: Așa cum probabil era de așteptat, din cauza situației epidemiologice la nivel mondial, turneul Wardruna care urma să treacă și prin Romania se reprogramează în 2022, inclusiv evenimentul de la București. Astfel, noua data a concertului este 8 iulie 2022, tot la Arenele Romane. Biletele rămân în continuare valabile.

Bilete concert Wardruna la Arenele Romane

Presale:

  • Categoria A (cu loc pe teren în fața scenei) - 174 lei - sold out
  • Categoria B (cu loc în tribună) - 144 lei - sold out
  • Categoria C (cu loc pe teren în spatele categoriei A) - 134 lei - sold out
  • Categoria D (cu loc în tribună) - 114 lei
  • Categoria E (cu loc în tribună) - 94 lei

Wardruna, cunoscută pentru sound-ul unic și atmosfera intimă pe care o crează în timpul concertelor, a fost fondată în 2002 de Einar Selvik a cărui dorință a fost să readucă în prim plan muzica și tradițiile vechi specifice peninsulei Scandinave.

Cu patru albume la activ, dintre care primele trei reprezintă o trilogie care tratează runele antice ale alfabetului nordic și cu un album acustic lansat anul trecut, Wardruna se numără și printre artiștii principali care au compus soundtrack-ul celebrei serii Vikings de pe History Channel.

Publicitate


Eveniment adaugat de . Ultima actualizare: 07 iulie 2022. Ref #126784

PROMO

Descoperă laptopul pentru creatori ASUS Zenbook Pro 14 OLED

Raportează o problemă legată de eveniment

InfoMusic NU este organizatorul evenimentului și NU comercializează bilete, doar informează, indică linkuri de achiziție sau atunci când este menționat, integrează formulare externe de comandă. Chiar dacă depunem eforturi pentru a vă informa exact cu privire la eveniment, anumite informații pot suferi modificări care nu țin de noi, ci de organizator, platforma de bilete sau de eficiența comunicării publice a acestora. Informațiile tipărite de organizatori pe bilete primează în fața unor informări de presă mai vechi. Feedback-ul transmis mai jos este anonim și ne ajută să actualizăm articolul publicat. Pentru alte scopuri, vezi pagina de contact.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.